MBFWLJ: Dan 2 - Na predvečeru velikega finala pustilo svoj pečat šest modnih oblikovalcev

V drugem dnevu premium mednarodnega tedna mode MBFWLJ se je predstavilo šest modnih oblikovalcev.

Moda, 24. 10. 2016
MBFWLJ: Dan 2 - Na predvečeru velikega finala pustilo svoj pečat šest modnih oblikovalcev - Foto: Iztok Kurnik, Jani Ugrin

Poglede publike in fotografov so pritegnili MÊHLÊ, Natasa Persuh, D'Alpaos, AKULTURA, Dajana Ljubičič in Sofia Nogard. Bili smo priča ustvarjalnim presežkom in izjemnim kolekcijam.

Oblikovalci so tokrat lahko prikazali tako kolekcije s tekoče sezone, kot tudi kolekcije za pomlad in poletje 2017.

Posebna pozornost je ob začetku drugega dne MBFWLJ pripadla modnemu zajtrku s predsednikom Maison Gattinoni Couture gospodom Stefanom Dominello. Pogovor v družbi predstavnikov hiše visoke mode Gattinoni je povezoval Tomi Vugrinec. Izjemno cenjena blagovna znamka, ki se je leta 2009 vpisala v italijansko kulturno dediščino, in v svoji izjemno slikoviti ter razkošni zgodovini oblekla tako Audrey Hepburn kot Beyonce, je navdušila številne modne navdušence, oblikovalce in blogerje.

AKULTURA

Zadnji dan modnih revij v Cankarjev dom prihajajo Tanja Zorn, Vlada Savić, IVANMAN, SUSNYARA, Cliché in SENS. MBFWLJ ob zaključku predstavlja tudi okroglo mizo z naslovom Modni film v oglaševanju, kjer bodo Aljoša Bagola, Pristop, Branimir Brkljač, Mokrin House in Davor Bruketa razpravljali o vlogi modnega filma v oglaševanju in kako ta (lahko) vpliva na ugled blagovnih znamk.

Preberite še: MBFWLJ: Dan 1 - Je Ljubljana vzhajajoča modna prestolnica?

Najbolj brano