Maja Štamol Droljc iskreno o svoji ljubezni in navdihu: "On je moja večna in zvesta podpora"

Ljubljanski teden mode je za nami, kljub temu pa z mislimi že hitimo tja pod ustvarjalne prste slovenskih modnih oblikovalcev. In ko smo tako pokukali, kaj se v dneh po tednu mode dogaja z Majo Štamol Droljc, smo naleteli na lep in čustveni zapis. Preverite kakšen! 

Moda, 14. 11. 2017

Ljubezen, ki traja že desetletje!

Prvi september letos za družino priljubljene modne oblikovalke iz Žalca ni bil poseben le zaradi prvih korakov preko šolskega praga, ki jih je v tem letu naredila mlajša hčerka Dilsi, ampak tudi zaradi obletnice, ki je pred desetimi leti rodila ljubezen med Majo in njenim izbrancem Stanetom.

"1. septembra pred desetimi leti sva se poročila. Bil je prelep dan, točno takšen, kot si ga želi vsaka ženska. Še danes ne bi spremenila prav nič," je spomine začela razkrivati Maja in dodala, da se je njun poročni dan začel z obredom v baziliki v Petrovčah.

"V dolgi obleki z vlečko me je do oltarja pospremil brat Milan, saj staršev že dolgo nimam več. V dvorcu Novo Celje smo nadaljevali civilni del poroke, ki ga je glasbeno obogatila Anja Bukovec, z besedami pa župan Posedel. Zabava za 120 svatov je bila v šotoru na travniku pred dvorcem, vsak od njih nama je za darilo prinesel kamen, ki je nosil svojo zgodbo, midva pa sva te kamne vgradila v temelje najinega doma in tako je energija ljudi, ki so nama blizu, ves čas z nama," nam je njun sanjski dan na kratko orisala Maja, ki se čarobnosti velikega dne z veseljem spomni vsako leto, letošnji okrogli jubilej pa ni bil nobena izjema.

Ljubezen še živi!

Po napornih tednih, v katerih je hitela urejati še zadnje podrobnosti za na modno stezo, pa je Maja na svojem družabnem omrežju delila lep zapis s fotografijo svojega izbranca in zapisala;

"Danes sem počivala... in uživala ob prebiranju sporočil, gledanju fotografij, pogovorih... moj večer večraj je bil neopisljivo lep, poln lepih pogledov, iskrenih nasmehov, toplih stiskov rok in objemov. Hvala vsem, Nataša Fridl, Sabina Jelen, LJFW, Kopitarna Sevnica, Ford Slovenija ter vsem mojim naročnikom, prijateljem, prijateljicam....in ja, največja zahvala " stricu iz ozadja" , mojemu možu, moji večni in zvesti podpori, vedno in povsod! Brez njega zagotovo ne bi bila tukaj, kjer sem sedaj! ❤️❤️❤️" 

Ko je Stane vprašal Majo za roko ...

"Če pogledam nazaj, lahko rečem, da je bilo zame največje presenečenje najina zaroka. Stane me je namreč zaprosil tako, da je na vhodu v Žalec obesil velik transparent z vprašanjem: 'Maja, bi se poročila z mano?'. Na tem mestu sicer pogosto visijo transparenti z napovedjo kakšne gledališke igre in kar nekaj ljudi je mislilo, da gre za predstavo. Najini prijatelji pa so takoj vedeli, za kaj gre, in ena od prijateljic me je tisto jutro tudi poklicala in me poslala na ulico," se je svoje zaroke spomnila priljubljena oblikovalka, ki je svojemu izbrancu s presenečenjem vrnila že ob dveh okroglih rojstnih dnevih, ko mu je pripravila zabavi presenečenja. "Verjetno kar uspešno, saj ju zelo rad in pogosto omenja," je še povedala.

Pripravila: Kaja Milanič
Foto: Instagram Maja Štamol Droljc, Goran Antley

Preberite še: → Posestva, ki vas bodo osupnila (4 ideje za JESENSKI pobeg v raj)

Priporočamo tudi: → Adijo glamur! Pozdravljeno preprosto življenje! (zgodbe uspešnih žensk, ki so kariere zamenjale za umirjen vsakdan)

Najbolj brano