Kršite pravila skupaj z vplivnicami! S to obutvijo boste pritegnile poglede

Vrhunec osebnega stila, modnosti in hkrati udobja boste to pomlad lahko izkusile s temi tehnološko in slogovno najbolj dovršenimi copati.

Promocijsko sporočilo, 9. 3. 2021
Kršite pravila skupaj z vplivnicami! S to obutvijo boste pritegnile poglede - Foto: PROMO

Eden izmed tehnološko in slogovno najbolj dovršenih lifestyle modelov copat je rezultat prepleta znanosti in eksperimentiranja ter prinaša neverjetno udobje in zadovoljujoč občutek, ki se ga ne da opisati z besedo.

Gre za novo verzijo legendarnega copata ZX 2K Pure, ki ga adidas predstavlja  za letošnjo pomlad in je ustvarjen za vse, ki obožujejo nekonvencionalnost in kršenje pravil, sprejemajo drugačnost ter se ne bojijo izstopati. 

Edinstven lifestyle model ZX je kot nori znanstvenik družine adidas Originals, saj že vse od leta 1984 navdušuje s svojo inovativnostjo, nepričakovanimi barvami in dizajnom. Najnovejša posodobitev te ikonične linije združuje na videz popolnoma različne oblikovne elemente in estetske detajle v povezani silhueti in nam sporoča, naj pozabimo na logiko in občutek postavimo na prvo mesto.

Nika Krmec je na svojem Instagramu zapisala: »Za nekaj uric sem lahko takole eksperimentirala🧪🧫 Veš, koliko znanosti je potrebno za en XZ? Lahko pa rečem, da gre za eksperiment, ki zadovolji vse čute 😍 Kaj pa tebi pomeni “noro zadovoljujoče”? @adidasoriginals @buzzsneakerstation #XZ #XZSCIENCE

ZX 2K Pure je rezultat uporabe najnaprednejših elementov tekaške tehnologije in sodobne estetike, ki pritegne pozornost na modnih ulicah.

Vpadljiv mrežast zgornji del je dopolnjen z varjenimi plastmi, ki na prstnem delu nudijo dodatno zaščito, ter s prepletajočim sistemom zavezovanja in detajli adidasovih kultnih treh črt. V podplatu najdemo tehnologijo Boost™, ki prinaša vrhunsko stiskljivost, na peti pa posebno TPU-zaščito, ki gležnju nudi dodatno oporo.

V izdelavo copata je bilo vloženih več ur eksperimentiranja, zato so adidasovi strokovnjaki znanost za copatom poimenovali kar ZXience.

Center ZXience združuje vse, kar je nenavadno zadovoljivo, se podaja v neznane sfere užitka in ustvarja čisto zadovoljstvo skozi vrsto igrivih demonstracij.

V ZXience so se v sklopu aktivacije na družbenih omrežjih podali tudi številni znani slovenski obrazi, kot sta pevca Žan Serčič in Nika Krmec, raper Nipke ter spletna vplivneža Žiga Kukovič in Noka Žujo, tehnološko dovršenost copata pa so preizkusili tudi znani slovenski gamerji.

S serijo eksperimentov so spoznali, da se za oblikovanjem popolnega copata skriva veliko preizkušanja, stiskanja ter raztegovanja materialov in kombiniranja odštekanih barv.

Copat ZX 2K Pure, ki premika meje adidasovega oblikovalskega jezika, je na voljo v večno atraktivnih barvnih kombinacijah, kot so sivo-roza-bež, sivo-oranžno-bela, črno-belo-oranžna in številne druge.

Svojo kombinacijo lahko izberete v adidas shopih ter trgovinah Buzz in The Athlete's Foot po Sloveniji.

adidas

Najbolj brano