Instagram je to zimo ponorel za TEM puloverjem! (in mi vemo, kje se kupi)

Influencerke Instagrama so se odločile, da je najbolj moden pulover zime 2018 udoben in rožnat ter da ga lahko nosite z vsem! (tudi, če obožujete črno!)

Moda, 4. 2. 2018
Instagram je to zimo ponorel za TEM puloverjem! (in mi vemo, kje se kupi) - Foto: Instagram

Zimske pletenine so brezčasne, zato vsako leto z nestrpnostjo pričakujemo, kateri bo letos sedel na prestol garderob modnih influencerk sveta. Letošnjega, kakorkoli, ne moremo ravno zgrešiti.

Njihova izbira za zimo 2018 je namreč udoben (in precej velik) pulover blagovne znamke River Island, ki se pohvali s širokim krojem, napihnjenimi rokavi (ki si jih boste želele tudi takrat, ko bo zima že mimo) ter tradicionalnimi vzorci pletene kite, ki mimogrede spomnijo na babičine modne umetnine iz preteklosti. 

Naj vas pri stiliranju tokrat navdihne Instagram.

 

A post shared by Laura Byrnes (@lauraslittlelocket) on

Instagramerke so ga vzljubile tudi zaradi dejstva, da ga lahko na malce toplejše dni nosite tudi kot lahkotnejšo jakno ... ker ni nič boljšega, kot to da se na mrzlo jutro zaviješ v nekaj toplega in udobnega!

In kje ga lahko kupite?

Čeprav je v trgovinah v teh dneh mogoče najti resnično veliko različnih puloverjev, je tokrat tudi nas najbolj prepričal ta iz spletne trgovine River Island. Na TEJ spletni strani boste zanj odšteli 55 evrov.

Preberite še: Bi morale lase negovati po luni? Ja, ja in ja! (letni lunin koledar s točnimi dnevi za striženje)

Priporočamo tudi: IKEA je predstavila rešitev za pare, ki si kradejo odejo!

Najbolj brano