Emporium in Frank Lyman Design

V Emporiumu so v sredo, 16. 4. 2014, predstavili novo blagovno znamko Frank Lyman Design. V oblačilih Frank Lyman Design je blestela tudi slovenska ambasadorka blagovne znamke, prva dama slovenskega glasbenega odra, Helena Blagne.

Promocijsko sporočilo, 23. 4. 2014
Emporium in Frank Lyman Design

Frank Lyman Design je kanadska blagovna znamka ženskih oblačil, katere glavno sporočilo je:

100% kanadski design in 98% kolekcije sešite v Kanadi.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2001, ko se je ime Frank Lyman Design uveljavilo kot ena vodilnih mednarodno priznanih blagovnih znamk. Kolekcija Frank Lyman je namenjena samozavestni, sodobni ženski, ki je rada urejena ob vsaki priložnosti. Med osrednje kose spadajo obleke za svečane priložnosti in koktajl obleke.

Vodilni barvi sezone sta mornarsko modra in rubinasto rdeča ter brezčasni črna in bela. Motivi vključujejo mešanice vzorcev, ki krasijo najboljše kose kolekcije, kot so dolge obleke in elegantne bluze.

Kolekcija jesen/zima 2014

Poudarek je na teksturah, toplih pleteninah in umetnem usnju. Vodilne barve jeseni so še vedno črna, bela, modra in rdeča, pridružila pa se jim je še barva robidnic.

V kolekciji boste našli veliko izbiro elegantnih, sexi oblek in prav tako oblek za poslovne priložnosti. Jesenska kolekcija je obogatena tudi s krili, različnih asimetričnih oblik in dolžin. Med osrednje kose spadajo tudi puloverji iz finih tekstur in bluze, različnih barv in potiskov, ki vključujejo mešanico vzorcev.

Najbolj brano