Elegantna dinamika novega leta

Novoletne zabave v klasičnem slogu. Umirjene, a obenem dinamične. Uglajene, a polne radosti: ko je prehod v novo leto zaznamovan z eleganco, klasiko ter prežet z ženstveno in džentelmensko medsebojno dinamiko. Naj vas plesni korak v prihajajoče leto ponese v klasičnem slogu, v katerem se prepleta ta nostalgija in vizija.

Moda, 27. 12. 2012
Elegantna dinamika novega leta

Vladimir Vodeb, modno čevljarstvo

Modna klasika

Mislim, da je čar klasike v tem, da si jo lahko privošči vsak. Zagovarjam modno klasiko, saj se smernice prehitro spreminjajo, da bi jim konstantno sledili. Z estetskega vidika bi pri čevljih za novoletne plese omenil predvsem čistočo in urejenost, čevelj naj ne bo ponošen. Če pa vpletemo še nekaj obvezne funkcionalnosti, še kako pomembne, če želimo, da je plesni korak v novo leto sproščen in lahkoten, pa priporočam, da čevelj ni popolnoma nov, da je usnjen, saj bomo v njem lažje plesali. Pa še nasvet za vsakogar: izhajajte iz sebe in poslušajte svoj slog ter ga prilagodite svoji postavi.

Vladimir Vodeb, modno čevljarstvo

 

Nika Veger, vizažistka

Trenden glamur

Naj bo novoletno ličenje v slogu sodobne različice filmskih div iz  štiridesetih in petdesetih let: lepa, enakomerno obarvana polt, na določenih delih poudarjena z osvetljevalcem. Natančno oblikovane obrvi, ki uokvirjajo oči, obrobljene s črtalom, in dobro poudarjene trepalnice ter rdeča šminka, ki se namesto z ognjenim spogleduje s čokoladnim leskom.

Nika Veger, vizažistka

 

Dajana Ljubičič, modna oblikovalka

Drzno, a izčiščeno

Običajno novoletne zabave kličejo po bolj drznem stajlingu. Pazite pa, da ne bo vsega preveč. Ekstravagantno ličenje in frizuro naj dopolnjuje bolj izčiščena obleka ali nasprotno. Pomembna je celostna podoba, tako da imejte v mislih zimski plašč, ki bo kot del celotnega videza zagotovil, da tudi ob ogledu ognjemeta in kozarčku penine na terasi ne boste sklepali kompromisov. Pa čevlji naj bodo udobni.

Dajana Ljubičič, modna oblikovalka

 

Matjaž Šiška, frizer pri Mič Stylingu

Manj je več

Trend večernih pričesk je: manj je več. Ne pretiravamo z visoko spetimi lasmi (izjema so protokolarne prireditve), lasje naj padejo mehko, frizure, preprosto spete na zadnjem delu, so dobrodošle ... Bolj spontano je videti pričeska, bolje je. Pomembno se je zavedati, da je včasih za skuštrano in mehko speto pričesko prav tako potreben obisk frizerja, saj je take pričeske navadno težje narediti kot visoko spete in skodrane 'ikebane'.

Matjaž Šiška, frizer pri Mič Stylingu

Kreativni vodja projekta Špela Jambrek
Fotografije Peter Giodani
Zahvala SNG Operi in baletu Ljubljana in Mič Stylingu

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri