Claudia Schiffer ima svojo Barbiko!

Trideset let je minilo, odkar je modno industrijo osvojila dolgonoga lepotica s platinasto svetlimi lasmi. Claudia Schiffer se je v zgodovino že zdavnaj zapisala kot 'nepozabna' modna osebnost, ob obeležitvi tridesete obletnice njenega dela v svetu mode pa je zdaj dobila še svojo Barbie lutko!

Moda, 4. 11. 2017

Claudia Schiffer, Barbie

«Barbike sem oboževala že kot deklica, hčerke pa so zdaj podedovale mojo 'vintidž' kolekcijo in jo dodale svoji zbirki lutk. Igra z Barbikami, česanje, preoblačenje ... to so bili moji prvi stiki z modo. Oboževala sem to, da sem lutke lahko preoblačila in si zamišljala najrazličnejše zgodbe in ustvarjala različne osebnosti,» je ob tej priložnosti povedala Claudia.

Novico je priznana manekenka sicer že pred časom delila na svojem Instagram profilu, kjer je sledilcem zaupala tudi zgodbo za odločitvijo o izbiri oblačila njene lutke.

«Barbiko je navdahnilo fotografiranje za italijansko izdajo revije Vogue v letu 1994. Zlata Versace obleka je prav tako ena izmed ljubših v moji karieri,» je zapisala ob fotografiji, ki je naznanjala prihod njene nove lutke, zanimivo pa je morda tudi dejstvo, da se je zgodba fotografiranja takrat imenovala'Claudia: prava Barbie'.

Claudia Schiffer, Barbie

Claudia se je s prihodom svoje nove Barbie lutke pridružila zvezdnicam, kot so Beyonce, Cher, Audrey Hepburn, Heidi Klum in druge, ki so v preteklosti že dobile svoje mini Barbie dvojnice.

Najbolj brano