Bunde tokrat na obešalnikih prednjačijo pred plašči!

Modne urednice smo dolgo dvigovale prst in bunde 'dovoljevale' le v skrajnih vremenskih razmerah, danes pa jih na obešalnike obešamo pred plašči. Kaj se je zgodilo?

Moda, 3. 12. 2016
Bunde tokrat na obešalnikih prednjačijo pred plašči! - Foto: Profimedia

Modna revolucija, imenovana antimoda!

Pospremljena s črnim humorjem na temo modnega luksuza in zdravo mero razuma uporabnega sloga normcore. Nikar ne zmajujte z glavo, če vam bodo namesto Burberryjevega trenča tokrat ponudili zmečkano pelerino z opozorilnim napisom Polizei.

Modna gruča jo je zgrabila z odprtimi rokami ter svoj nemodno modni pohod nadaljuje z bundami, običajnimi bundami

Prešite in napolnjene s perjem, impregnirane z vodoodbojnimi snovmi, opremljene s kapucami ter za čisto prave smučarje nadvse uporabnimi odsevniki. Prikimali so jim pri Balenciagi, 3.1 Phillipu Limu, Stelli McCartney, Tory Burch in celo pri hiši Versace. In še pravilo: bolj ko so jakna, bunda, pulover ali obleka običajni, bolj so modno neobičajni. Preučili smo tudi dejstvo, da so tovrstna oblačila videti dobro in trendno na mladih in vitkih manekenkah, ki jim za plus štejemo še aktualen make-up in pričesko, pa vendar ugotavljamo, da lahko s pravo kombinacijo v slogu izven modnih brvi modo zatresemo tudi 'navadne smrtnice'. Stari dobri kontrasti. Enačba se glasi: bunda + visoke pete + običajen puli + živo rdeča šminka. In če se vam med novim modnim žongliranjem znova zahoče plašča, bo ta našel mesto točno tam kot na obešalniku – pod bundo.

Petra Windschnurer

Preberite še: Tina Gorjanc: Javnost šokirala s kolekcijo iz človeške kože Alexandra McQueena

Priporočamo tudi: Mila Kunis in Ashton Kutcher drugič postala starša!

Najbolj brano