10 nasvetov za brezčasno garderobo klasičnih, a modnih kosov

Ključni kosi v ključnih barvah.

Moda, 25. 12. 2020
10 nasvetov za brezčasno garderobo klasičnih, a modnih kosov - Foto: Profimedia

V letu, v katerem nismo nosili ničesar drugega kot le udobna oblačila in prijetne pletenine, smo našo vsakodnevno garderobo nekoliko zanemarili. Medtem ko je bila ideja o udobju 24 ur na dan 7 dni v tednu na začetku zelo vznemirljiva, je leto dni večina hrepenela po normalnosti, kar je pomenilo več kot ponovno oblačenje kavbojk. Čas, ki smo ga preživeli zunaj garderobne omare, nas je samo prisilil, da smo še bolj razmišljali o njej. Koliko imamo morda v lasti, vendar sploh ne nosimo, ali kosi, za katere se zdi, da nam manjkajo.

Ker smo želeli začeti leto 2021 s pravo nogo, smo sestavili 10 nasvetov za popolno garderobno omaro klasičnih kosov.

1. Vlagajte v ločene kose

Naložbe v ločene kose pomenijo, da lahko znova in znova kombinirate stajlinge, ne da bi vam bilo treba nenehno kupovati nove stvari. To velja, če ste ljubiteljica oblek ali hlač; najpomembneje je, da kupujete za svojo obliko. Dobre blagovne znamke bodo imele veliko krojev in bi morale vključevati trende znotraj teh stilov. To olajša spletno nakupovanje, saj ko boste vedeli, kaj iščete, vam stvari ne bo treba vračati tako pogosto.

2. Obleke

Poskusite najti vzorec, ki vam je všeč, v barvah, ki vam ustrezajo, in obliki, ki vam laska. Nato kupujte v tesm stilu, da bo delovalo za vse priložnosti: jopico in čevlje za prosti čas, suknjič za službo ali konferenčne klice, čevlje s peto in odličen nakit za posebne večere. Če ima vzorec več barv, je veliko lažje kupiti zanimive kose v različnih barvah, s katerimi jih lahko kombinirate. Če imate raje navadno obleko brez vzorca, jo kombinirajte s suknjiči in jaknami bogatih tekstur. Poskušajte se izogniti združevanju ravnih tekstur, saj bo to vaš stajling naredilo dolgočasen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

3. Jakne

Poiščite obliko suknjiča, ki vam ustreza in ustreza vaši garderobi, ne glede na to, ali gre za kratke jakne, krojene suknjiče ali dolge, nato pa poiščite takšno, ki ustreza veliko kosom v vaši garderobi. Majhen test, ali je jakna vredna nakupa, je, če jo lahko nosite tudi s kavbojkami. Vedno iščite zanimive teksture.

4. Pulover ali majica z logotipom

Zdi se nam, da so ti zelo priročni za mladostne in manj tradicionalne stajlinge. Hiter in enostaven način za posodobitev vaših najljubših kosov.

5. Ovratniki

Ti v trenutku dvignejo pletenine in so hitra rešitev za posodobitev vašega videza. Smo ljubitelji ženskih detajlov, pomešanih z moškimi kosi, zato bomo pod prevelik pleten pulover oblekli lepo bluzo ali pa jo združili s strukturiranim suknjičem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

6. Odlične hlače

Resnično verjamemo, da je laskava oblika hlač za vsakogar. Poščite klasičen par hlač, ki se vam popolno prilegajo.

7. Vlagati morate v kavbojke

Obsedeni smo z džinsom. Tako kot pri hlačah je tudi tu ključnega pomena, da poiščemo obliko, ki laska, in takrat je možnosti nešteto. Džins ne sme biti preveč zapleten, vse je v barvi in podrobnostih. Toda izdelava popolnega džinsa je najtežji del. Popoln džins klasičnim kosom prinaša mladosten pridih. Svilene srajce, suknjiči, klasične pletenine... izgledajo popolno s kavbojkami.

8. Plašč, ki ga lahko nosite celo življenje

Italijani delajo najboljše plašče, zato izberite pravo znamko in poiščite takega s čudovitimi gumbi, ki povzdignejo vse, kar nosite.

9. Obutev

Tu ni bližnjic - biti morajo udobne - zato so klasične superge najboljši prijatelj vseh in v najbolj formalne sloge prinašajo mladost. Vzpon robustnega škornja je zimska različica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

10. Barva

Odločite se za najboljšo barvo zase in kako jo vključiti v svojo garderobo. Lahko je odličen kos pletenine, žametna jakna, svilena bluza, torba ali čevelj. Nekaj ​​neverjetnih kosov v različnih barvah pa naj bo nekje med klasičnimi in nevtralnimi barvami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Razmišljate o frufruju? Tako izberete frufru, ki pristaja vaši obliki obraza

Priporočamo tudi: Kaia Gerber je imela popolno lepotno preobrazbo. Poglejte, kako je videti

Najbolj brano