Ženske, rojene v teh znamenjih, so muhaste kot aprilsko vreme

Nekatere ženske skozi življenje drvijo s spontanim tempom lahkotnega vetriča, nekatere pa so bolj muhaste in jih lahko primerjamo z aprilskim vremenom.

Ženske, rojene v teh znamenjih, so muhaste kot aprilsko vreme - Foto: Allef Vinicius Unsplash/ Allef Vinicius

DEVICA

Devica je ženska, ki deluje zadržano, si postavlja nenehne meje in se težko za dlje časa priklopi na pozitivne vibracije. Vtis muhastega vremena dajejo za april značilne plohe in nevihte. To so kratkotrajne padavine, ki sovpadajo z energijo device. Čeprav je v enem trenutku popolnoma navdušena nad svojim dosežkom, polna entuziazma, se lahko v naslednjem trenutku prelevi v zoprno osebo, ki nenehno kritizira in išče napake okoli sebe. S takšnim muhastim obnašanjem je običajno manj zaželena v spontanih družbah in pri ljudeh, ki se izogibajo nenehnemu pritoževanju. Ona je tista, ki zna tudi takrat, ko je vse lepo poiskati razlog, da sebe in morda tudi druge za trenutek obremeni ali prestraši.

RAKICA

Rakica ima zelo muhasto naravo, saj je občutljiva, nesigurna vase in njeno razpoloženje niha iz ene skrajnosti v drugo. Prav zaradi te lastnosti je težko napovedati, kaj lahko v določeni situaciji od nje pričakujete, saj je njeno delovanje nepredvidljivo. Labilno in stabilno počutje se v njenem življenju ves čas prepletata. Ko ji določena družba ali zadeva ne odgovarja, boste to takoj opazili na njenem obrazu, saj je njena mimika zelo izrazita in slabo voljo težko skriva. Muhasta je tudi ko izbira svojega življenjskega sopotnika, saj si po eni strani želi trdnega, pravega moškega, avtoritativnega, v naslednjem trenutku pa hrepeni po povečani meri nežnosti in romantike. Njena muhavost pride do izraza tudi pri izbiri hrane, kjer je težko zadovoljna.

KOZOROGINJA

Muhast april je neposredno povezan z labilnostjo ozračja, zato pojavljajo nalivi in nevihte, prav tako je kozoroginja ženska, ki je kljub trdnosti in stabilnosti na poslovnem področju muhasta in labilna, še posebej na osebnem področju. Slaba volja jo zadane, ko ugotovi, da se nahaja v družbi, kjer se ne počuti dovolj cenjena, nezadovoljna postane, ko pride domov in stanovanje ni pospravljeno, najbolj pa jo spravi v slabo voljo, če se oseba, ki ji zaupa ne drži pravil. Takrat se njena muhavost še stopnjuje in samo vprašanja časa je, kdaj bo izbruhnila njena naslednja nevihta. Je ženska, ki zna s svojim pogledom najprej očarati, ob napačno izrečeni pripombi, pa se njen pogled v trenutku spremeni.

RIBICA

Stalen spremljevalec hitrih menjav vremena s plohami v aprilu je tudi veter, ki ga lahko primerjamo z ribino naravo. Muhasta, občutljiva in z le nekaj opazkami ranjena ribica je prispodoba aprilskega muhastega vremena, ki je predmet številnih pregovorov, povezanih z vremenom. Njena nežna narava se hitro prelevi v agresivno in nevihte so pri njej pogoste, tako pogoste, da jih je nekako že navajena. Tudi v ljubezni je nihajoča. V enem trenutku bo popolnoma zadovoljna, v naslednjem, ki se lahko zgodi takoj, pa bo iskala napake in ugotovila, da je morda utrujena.
 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Allef Vinicius Unsplash/ Allef Vinicius

Preberite še: Ženske, rojene v tem znamenju, so najbolj divje

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, obožujejo naravo

Najbolj brano