Z Nespressom do popolne pogostitve

Praznični dnevi, pa naj bodo velikonočni ali prvomajski, so tisti, ki jih vsi nestrpno pričakujemo, se jih veselimo in načrtujemo aktivnosti z najbližnjimi. Običajno je to čas, ki ga preživimo z družino ali prijatelji ob uživanju v odlični hrani, skrbno pripravljeni prav za to priložnost.

Promocijsko sporočilo, 24. 4. 2019
Z Nespressom do popolne pogostitve - Foto: Myles New

Po skupnem zajtrku, kosilu, večerji ali pikniku pa si gostje običajno zaželijo skodelico kave s katero zaključijo obrok. In kaj je lepšega, kot goste presenetiti z edinstveno izkušnjo raznolikih kavnih mešanic, ki jih sedaj lahko ponudimo kar v domačem okolju.

S kombinacijo Nespresso kavnega aparata in kapsul boste svojim gostom omogočili avtentično izkušnjo pitja kave z aromatičnimi notami, ki bodo zadovoljile vsa čutila in presenetila še tako izbrane goste. Ponudili jim boste lahko 28 različnih mešanic kave, narejenih iz najboljših vrst kav s celega sveta, z dodano različno količino mleka, tako da bo prav vsak ljubitelj kave med njimi našel svojo najljubšo. Ustregli boste tistim, ki prisegajo na bolj ostre in intenzivne okuse kot tudi tistim, ki jim ustrezajo bolj sladki in nežni okusi v kombinaciji z mlekom ter sladkimi notami karamele ali piškotov.

Idelano čutno izkušnjo, ki bo zadovoljila vsa čutila, boste lahko ponudili s kombinacijo Nespresso kavnega aparata in eno izmed izbranih kapsul le z enostavnim pritiskom na gumb, saj je bil eden izmed ciljev Nespressa že vse od leta 1986, da si kavne napitke najvišje kakovosti pripravimo v osrčju našega doma in to na čimbolj enostaven način. To je tudi skrivnost, kako sebi in svojim bližnjim omogočiti edinstveno izkušnjo vrhunske skodelice kave, ne da bi morali zato obiskati lokal ali restavracijo. Postanite tudi vi cenjen barista vaših gostov.

O Nestle Nespresso SA

Nestle Nespresso SA je pionir in sinonim za najboljšo kakovost kave. Podjetje sodeluje z več kot 75.000 pridelovalci kave v 12 državah s pomočjo programa AAA Sustainable Quality ™, ki vključuje prakse trajnostnega razvoja plantaž. Program, ki je bil uveden leta 2003 v sodelovanju z združenjem The Rainforest Alliance, pomaga izboljšati kakovost pridelkov, zagotoviti trajnostno oskrbo s kakovostno kavo in izboljšati življenjske pogoje pridelovalcev in njihovih skupnosti.

Nespresso s sedežem v Lozani, Švica, deluje v 76 državah in ima 13.500 zaposlenih. V letu 2017 je vodil globalno maloprodajno mrežo z več kot 700 butiki. Za več informacij obiščite spletno stran Nespresso Corporate: www.nestle-nespresso.com.

Obiščite spletno stran: www.nespresso.si

Najbolj brano