Vrhunsko modno oblikovanje – tokrat na štirih kolesih

Elle ženski avto ne pomeni le vozila od točke A do točke B, ampak s svojo prezenco predstavlja njen življenjski slog in izraža njeno osebnost, usmerjeno k estetiki. Tako kot dizajnerski kos oblačila, le da ga parkirate v garaži, ne v garderobni omari.

Promocijsko sporočilo, 6. 3. 2019
Vrhunsko modno oblikovanje – tokrat na štirih kolesih

Elle žensko zanima vse, kar je lepo oblikovano in estetsko dovršeno, naj bo to dizajnerska moda, dekor, avtomobili. V njeni garaži bi bil tako kot naročen lahko parkiran Citroën C3, ki ga krasi trenden dizajn, povsem v koraku s časom, hkrati pa gre pri tem modelu za edinstveno, individualno oblikovanje

Paša za oči z osebno noto

C3 je prava paša za oči! Njegov dizajn je zelo izrazen, trenden in stilski, poživljajo ga barviti dekorativni vstavki in grafični elementi. Po zaslugi gladkih površin ter prepoznavnega grafičnega oblikovanja in barv je C3 tudi pop model, s katerim bo lahko Ell ženska izstopala iz množice in hkrati hodila v koraku s časom. Možnost oblikovanja njegove podobe po svojem okusu pa je seveda zanjo, ki prisega na trende, a jih hkrati obvezno preoblikuje po svoje, z osebnim dotikom, neoporečna dodana vrednost. C3 ji ponuja pestro paleto barv, in sicer lahko 9 umirjenih ali prodornih barv karoserije kombiniraš s 3 različnimi barvami strehe ter s 4 barvnimi kombinacijami notranjosti, kar pomeni do 36 možnih kombinacij. Elle ženska se bo na tej točki z največjim zanosom poigrala s svojim pretanjenim občutkom za lepo in še poudarila moderen videz in svežino C3. Ker ji C3 ponuja to možnost, da ga naredi za samo njenega, se seveda vanj z lahkoto zaljubi na prvi pogled!

A najprej bo verjetno opazila njegov nasmeh oziroma karizmatičen sprednji del in seveda razkošne obline, zaradi katerih je njegova drža mogočna in energična, po zaslugi tekočih površin brez agresivnih linij pa tudi stabilna in sproščena. In seveda ji bodo oči kmalu pristale na lebdeči strehi, eni od tistih stilističnih prednosti C3, ki je na voljo v treh barvah, podpirajo pa jo črna stebrička vetrobranskega stekla in strešna loka napetih linij, ki razgibata silhueto vozila. Česa pa ona, ki se navdušuje nad višjo estetiko, še ne bo spregledala pri tem edinstvenem dizajnu? To so gotovo popolnoma dodelana razmerja med pločevino in steklenimi površinami, ki poudarijo zaščitniško in uravnovešeno dimenzijo C3. Vzbuja ji občutek varnosti, medtem ko boža njeno dušo, navdihnjeno z vsem lepim.

Dizajn, ki odbija udarce!

C3 dizajn združuje s praktičnostjo, kar je za žensko, ki v mestni prometni gneči hiti z enega opravka na drugega, več kot dobrodošlo. Zaščite Airbump®namreč kot pravi prepoznavni grafični elementi varujejo karoserijo, hkrati pa poudarijo stil vozila. Sestavlja jih šest kapsul, v katere je ujet zrak, ki deluje kot odbijač, in so nameščene na spodnjem delu vrat, ki je v urbanem okolju še posebej ranljiv. Okoli zaščit pa je nameščena obroba v beli ali rdeči barvi, odvisno od barve strehe.

Kot v luksuznem stanovanju

Elle ženski pa seveda ni pomemben samo zunanji videz, temveč tudi notranjost.  In tudi to si lahko izbere svojo, tako, ki ji bo najbolj pisana na kožo, ustvarjena za njene včasih zahtevne oči, in se bo za volanom lahko počutila kot doma.

Čudovito vzdušje v potniški prostor C3 vnašajo polne in mehke linije ter izčiščeni elementi. Zasluge za estetsko ravnovesje ima tudi oblikovno usklajena končna obdelava vrat, sedežev in armaturne plošče. Topla in svetla tekstilna obloga, ki pokriva površine, nudi inovativno neprekinjeno vizualno linijo izjemno kakovostnega videza. Kot narejeno zanjo!

Zahvaljujoč panoramski stekleni strehi, je v Citroënu C3 tudi veliko svetlobe, kar okrepi občutek prostornosti in odprtosti navzven. In, kar je najbolje, v kateremkoli trenutku in predvsem glede na svoje razpoloženje lahko Elle ženska spreminja jakost osvetlitve s senčnikom steklene strehe.

Brez dvoma se bo v tem avtomobilu počutila, kot bi sedela v luksuznem stanovanju. Dodatno bodo za ta občutek poskrbeli sedeži, ki so posebej skrbno dodelani. So dovolj široki in prostorni za zagotovitev kar največjega udobja, poleg tega pa so moderno zasnovani. Tudi 'notranje oblikovanje' v C3 je torej na nivoju, ki bo zadovoljil Elle žensko, navdušeno nad dizajnom.

 

Najbolj brano