Villa Eden: Prvi pred Covidom varen hotel v Evropi

Sprostitev in zdravje sta tukaj na prvem mestu.

Lifestyle, 15. 9. 2020
Villa Eden: Prvi pred Covidom varen hotel v Evropi - Foto: Villa Eden

Villa Eden v gorskem mestecu Merano je prvi pred koronavirusom varen hotel v Evropi. Skozi njegova vrata lahko vstopijo le gostje, ki so ob testiranju na novi virus negativni. Poleg tega se morajo pred vstopom v hotel sprehoditi tudi skozi prehod z dezinfekcijskimi sredstvi, ki uničujejo vse bakterije. 

Suite s čudovitimi pogledi na vrtove pa niso vse, kar že več kot 40 let privablja goste z vsega sveta (tu sta namreč počitnikovala tudi Barbra Streisand in Eros Ramazzotti), hotel se ponaša z lastnim lepotnim salonom in zdravstvenim domom, specializiranim za preventivno medicino.

Filozofija vitalnosti

Kvaliteta življenja in zdravje je v Villi Eden že od nekdaj na prvem mestu. Verjamejo, da je kvaliteta ravno tako pomembna kot dolžina življenja. Gostje lahko izbirajo med različnimi paketi, namenjenimi uravnavanju stresa, hujšanju, razstrupljanju, pomlajevanju ali sproščanju. Vsakemu gostu je na voljo posvet z zdravnikom dr. Emanuelom De Nobili, s katerim se lahko pogovorijo o svojih težavah, pričakovanjih in tretmajih, ki jim najbolj ustrezajo. 

Lepotni center ponuja raznovrstne tretmaje za nego obraza ali telesa. Če se ne boste odločili za enega izmed paketov, priporočamo da si privoščite body cast tretma proti celulitu in maščobnim oblogam. Ta se začne z masaži, ki poveča pretok krvi in presnovo, nato pa sledi okulzivni ovoj.

Hotel ima tudi svojo linijo kozmetičnih izdelkov za nego, njihovo nočno kremo proti staranju boste lahko preizkusili brezplačno, saj vas bo zvečer pričakala na nočni omarici.

Sobe s pogledom na vrt 

Hotel z le 29 sobami in suitami hotel ponuja občutek intimnosti, ki ga pri velikih verigah ne pričakujemo. Najverjetneje vas bo na vhodu pričakala tudi lastnica Angelika Schmid. 

Suite so standardno opremljene. Pred veliko sobo z dnevnim prostorom boste našli garderobni prostor in kopalnico, prav tako obrnjene na vrt z dvema umivalnikoma, kadjo in tuš kabino. Vse sobe gledajo na vrt. 

Zdrava kuhinja

V ceno sobe so vključeni tudi obroki. Na voljo je samopostrežen zajtrk in jedi po naročilu. Gostje se lahko po želji v sodelovanju z dr. Emanuelom De Nobili dogovorijo za posebno dieto in prilagojene obroke. Poleg manj kaloričnih jedi, so na voljo tudi take za vse, ki uživajo v polnosti okusov. 

Če si želite ponastaviti svoje življenje, se en teden odklopiti od sveta in na novo zadihati, je Villa Eden kot nalašč za vas.

Več informacij najdete na www.villa-eden.com

Fotografije: Promocijski material Villa Eden

Preberite še: Noč v renesančnem gradu Castel Hörtenberg

Priporočamo tudi: Oglejte si najlepše kreacije z modne revije Victorie Beckham

Najbolj brano