Veliki Elle horoskop za junij

Preverite, kaj vam za mesec junij napoveduje horoskop iz najnovejše številke revije Elle.

Lifestyle, 16. 6. 2016
Veliki Elle horoskop za junij - Foto: Profimedia

Dvojčka

22. maj–21. jun.

Po navadi se, ko se stvari ne razvijajo tako, kot ste si zamislili, ne obremenjujete preveč in greste naprej. Življenje je prekratko, da bi vas skrbelo zaradi zadev, ki bi se morda lahko zgodile. A tokrat bi bilo za vas res dobro, da bi se ozrli nazaj in pogledali, kaj ste storili narobe. Ne le da boste razkrili nekaj, kar ste nepremišljeno zgrešili, imeli boste tudi priložnost, da se učite iz preteklih napak. Morda boste celo nagrajeni z nečim, za kar ste si močno prizadevali.

Rak

22. jun.–23. jul.

V teh dneh se vam za nekaj časa odpirajo vrata v zelo drugačno prihodnost, vi pa se lahko odločite, ali boste samo stali na pragu in opazovali ali boste naredili korak naprej. Pred vami je vse, o čemer ste sanjali, vendar morate premisliti, ali boste res žrtvovali vse, kar ste do zdaj naredili in pridobili. Na srečo ste v položaju, da izbirate sami. Tokrat poslušajte sebe, in ne drugih, poglobite se v svojo dušo in zaupajte intuiciji.

Lev

24. jul.–23. avg.

Dobro veste, da je to, kar imate v sebi, velik potencial in odlično orodje za uresničitev zadanih ciljev v prihodnosti. Pazite le, da se boste prilagodili času, v katerem živite, in si z moderno tehnologijo kot alternativo olajšali delo. Če se v teh vodah še ne počutite suvereno, tega ne imejte za težavo. Ste iz takega testa, da se hitro učite, če je to potrebno in če imate od tega koristi. Bližje ko boste cilju, višje ga boste premikali, in to sploh ni slabo.

Devica

24. avg.–23. sep.

Od nekdaj ste bili sami sebi največji kritik, nenehno misleč, da bi morali biti boljši. Tako ste vedno, ko je šlo kaj narobe, obdolžili sebe, kar seveda ni dobro za motivacijo. Končno prihajajo boljši časi, odprle se vam bodo oči in začeli se boste videti v novi luči. Nekaj časa se boste morda še želeli boriti s svojo novo pozitivno samopodobo, a v takšnih trenutkih se spomnite, da ste zelo nadarjeni in da delate bolj marljivo od večine ljudi.

Tehtnica

24. sep.–23. okt.

Ta mesec vas bo premetavalo, kot da se vozite po zaprašeni luknjičasti cesti, povrhu pa ne boste vedeli niti tega, kam se peljete. Po dolgem zadrževanju želite sprostiti čustva in se izpovedati nekomu, do katerega čutite več kot simpatijo. Dobro premislite, ali boste res storili ta korak, saj je lahko za vašo prihodnost to še kako usodno. Kakorkoli že, dogodki pred vami bodo pustili malce grenak priokus, ki ga bo težko popraviti.

Škorpijon

24. okt.–22. nov.

Ste v tveganem in nezavidljivem položaju. Če boste nadaljevali, bo vaše stanje še bolj negotovo, z umikom pa boste tako prijateljem kot tekmecem poslali napačno sporočilo. Čeprav mislite, da imate prav, da ste dobro premislili, da ne delujete impulzivno, vam drzna poteza ne bo prinesla nikakršnega izboljšanja. Svetujemo vam, da za zdaj ostanete tam, kjer ste, in ne storite ničesar. Bolje bo, da vsi nekaj časa le ugibajo, kaj se pravzaprav plete po vaši glavi.

Strelec

23. nov.–21. dec.

Tako vročično se želite premakniti z mesta, da bi bili v trenutku pripravljeni na odhod, in prav vseeno vam je, kam bi šli. Instinkt vam dopoveduje: Odpravi se naravnost na letališče, kupi vozovnico za prvi let, ki pride mimo, na letalu pa razmišljaj, kaj in kako naprej. Vseeno bo bolje, da najprej razmislite, nato ukrepate. Ne glede na to, kje bi pristali, bi se na koncu spet srečali s samim seboj. Zdaj se vam življenje zdi težko, ne obupajte, kmalu sledi preobrat.

Kozorog

22. dec.–20. jan.

Zaradi nepreverjenih govoric, ki so zadnje čase krožile okoli vas, je povsem mogoče, da ste si o nekom pomembnem ustvarili popolnoma napačno mnenje. Ko boste osebo končno spoznali tudi na štiri oči, vam bo zelo nerodno in vajino srečanje si boste želeli za vedno izbrisati iz spomina. Ne skrbite preveč, ta situacija se bo izkazala za ključni trenutek in preobrat v vajinem odnosu. Na koncu se bo vse odlično izteklo.

Vodnar

21. jan .–18. feb.

Naredili ste majhno napako, zgodila se je majcena pomota, na katero pomislite samo, ko nekdo izzove vaš spomin. Sprva boste mislili, da ne morete storiti ničesar več, da je zadeva zaključena in da boste pač morali sprejeti posledice, nato pa boste ugotovili, da še ni prepozno za pravočasno popravo napake. Ali imate veliko srečo ali pa je bilo mišljeno, da se zgodi točno tako, kot se je, in je za vas to odlična šola, kako izbrati pravo pot.

Ribi

19. feb.–20. mar.

Če boste v službi sprejeli bolj odločen in poglobljen odnos do dela, bo to prineslo odlične rezultate. Tudi sami veste, da bo tako, saj ste v preteklosti na to karto že igrali. Dodana vrednost je pozornost nekoga, na katerega ste želeli narediti vtis. Toda, pozor, obstaja tudi past! Slaba stran tega je, da bo ta nekdo predvideval, da imate tudi zasebno takšno potrebo po nadzoru, kot igrate vlogo v službi. Težko ga bo prepričati, da ste boljši od tega.

Oven

21. mar.–20. apr.

Običajno že od prvega trenutka, ko se srečate z novo osebo, veste, ali je vaš tip človeka ali ne. Tudi tokrat ste si mislili: dovolj prijeten, vendar ne zame. A ko sta skupaj preživela več časa, niste začeli le spoštovati njegovega nasprotujočega mnenja, temveč ga zdaj celo občudujete. Sčasoma se boste začeli zavedati, da ima vsak od vaju za drugega tisto, kar potrebuje. Popoln par!

Bik

21. apr.–21. maj

Po nekaj mesecih, ko ste zaman izgubljali energijo, ste končno ugotovili, da pot, ki ste jo izbrali, ni prava za vas. Svetujemo vam, da takoj, ko bo priložnost, zavijete drugam in odložite to težko breme, ker vas bo drugače pokopalo pod sabo. To bo sicer velik korak, in čeprav vam bo na začetku težko, vztrajajte, stisnite zobe in bodite pogumni. Kmalu boste srečnejši, in to bo dokaz, da ste se tokrat odločili pravilno.

Nova številka Elle je že v prodaji. Revijo lahko naročite tukaj.

Naslovnica Elle julij

Najbolj brano