Urbana, hipsterska in aktivna počitniška destinacija za mladostnike (in mlade po srcu)

V Nemčiji je mogoče združiti kulturo, nakupovanje in aktivne počitnice – zato je to za mlade popotnike idealna popotniška destinacija, po kateri lahko potujejo varno, poceni in enostavno.

Promocijsko sporočilo, 28. 9. 2020
Urbana, hipsterska in aktivna počitniška destinacija za mladostnike (in mlade po srcu) - Foto: Ruhr, industrijski muzej Henrichshütte © HAT, Foto Dennis Stratmann, Nakupovanje © Westend61, Usedom, sproščanje v plažni košari © DZT, Foto Jan Lauer, Kolesarska pot Emmerthal Weserradweg, odmor ob reki Weser © DZT, Foto Jens Wegener

Naravne lepote lahko občudujemo na vseh koncih države, najbolj pa v 16 nacionalnih parkih, 104 naravnih parkih ali 16 Unescovih biosfernih rezervatih. Prav tako pa počitniška dežela ponuja več kot 70.000 kilometrov kolesarskih poti in v krošnjah dreves, gorah, ob vodi, skozi vinograde ali pa vzdolž najlepših obrežij 200.000 km pohodniških poti.

Nemčija je hipsterska, odprta in izjemno raznolika počitniška destinacija. Ne glede na to, kaj vas zanima, ali potujete sami ali s prijatelji.

Nemčija je s svojo slikovitostjo pravi raj tudi za tiste, ki želijo polepšati svoj Instagram profil ali preprosto narediti nekaj izvrstnih fotografij in instragramskih zgodb. Obiskovalce z vsega sveta navdušujejo most Rakotzbrücke na Saškem, romantična četrt Schnoorviertel v Bremnu in impozantni grad Eltz v Porenje-Pfalškem.

Se vam ne ljubi potovati? Odlične fotografije lahko posnamete tudi v enem od številnih instagramskih pup-up muzejev! V muzeju Bee Yourself v Michelstadtu vas do konca junija 2020 čakajo zanimivosti, kot so zlata straniščna školjka, pisarna v slogu pop arta in bar s tropskimi rastlinami; muzej Cali Dreams v Düsseldorfu obiskovalce do konca julija 2020 vabi, da si ogledajo in preizkusijo bazen iz roza žogic, limonadno steno in roza cadillac; muzej Supercandy v Kölnu pa do oktobra 2020 med drugim ponuja starošolsko bencinsko črpalko, roza zaporniško celico in retro diner.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri