Ugotovili smo, česa na Shoppsterju NE moreš kupiti!

Počasi se premikamo v pomladne mesece, ko bomo v toplih dneh prirejale čajanke z domačim biskvitom na terasi ali ob večerji z domačo pico komentirale kuharske oddaje. Pomlad bo zagotovo bolj mega kot zimski meseci, kar ve tudi spletni prodajalec Shoppster.si. Da bo ta pomlad res mega, je v svoji Mega ponudbi izpostavil tiste izdelke, s katerimi bo vsak trenutek nepozabno zabaven.

Promocijsko sporočilo, 22. 3. 2023
Ugotovili smo, česa na Shoppsterju NE moreš kupiti! - Foto: promocijska fotografija

Zakaj bi sončne dneve zapravila z nakupovanjem v trgovskih centrih? Prihrani čas in z nekaj kliki osvoji spletno nakupovanje. Kar nekaj razlogov ti lahko naštejemo, ki te bodo prepričali, da boš postala prava spletna nakupovalka (če še nisi, seveda). Ti iskanje parkirnega prostora povzroča sive lase? Si zopet pozabila žeton za nakupovalni voziček ali ne najdeš nakupovalne košarice? Joj, kok je težko vse zložiti v prtljažnik avtomobila. Se še spomniš, kje si parkirala? Potrebujemo dodati še kaj? Mislimo, da ne.

Spletno nakupovanje na shoppster.si ti olajša vse aspekte in naredi nakup prijetnejši. Med 200.000 izdelki zagotovo najdeš vse, kar si želiš in potrebuješ. Zloži v virtualno košarico, ki je ne rabiš nositi s sabo pri ogledovanju vseh štirinajstih kategorij, med katerimi najdeš tudi kategorijo Moda in dodatki ter Zdravje in drogerija, ter po novem tudi Erotični kotiček. Na koncu pa izbereš način plačila. Aja, tvoje naročilo ti dostavijo ugodno in hitro, če želiš pa še malo prihraniti ali kupuješ darilo zadnjo minuto, pa se brezplačno parkiraj direktno pred vhod njihovega prevzemnega mesta na Brnčičevi 49a in brezplačno prevzemi.

Kaj vse lahko kupim?

No, sedaj, ko boš imela v pomladnih dneh več časa za druženje s prijateljicami, partnerjem ali družino, ti povemo, da na Shoppster.si dobiš vse na enem mestu. Če želiš navduševati s svojimi kulinaričnimi spretnosti ali zgolj preizkusiti, kako dober v peki je tvoj partner, lahko izbiraš med številnimi pečicami. Če pa raje komentiraš iz kavča, si pa kakšno dobro kuharsko oddajo lahko ogledaš na velikem ekranu. V Mega ponudbi, ki se je začela 13. marca, najdeš visoke prihranke na vse za (kavč) kuharske mojstre.

Še bolj mega? Ja!

Pri nakupu izdelkov večje vrednosti ti pa namignemo še to – brezplačno se včlani v Shoppster Smart klub, kjer boš lahko vsak mesec izkoristila prihranke na izbrano Smart ponudbo. Če si Telemach naročnica, pa hitro poveži Telemach račun s Shoppster Smart Connect klubom in pridobi še dodatne ugodnosti, na primer nakup do 24 obrokov brez obresti. Mega, kajne? To ugodnost lahko koristiš vse do 9. aprila, ko se zaključi Mega ponudba.

Nakupuj pametno, uživaj mega. Shoppster.si. 

Najbolj brano