ARTish: To soboto (30.7.) si kupite nekaj unikatnega in izmenjajte staro igračo!

Zadnjo soboto v mesecu, 30. julija 2016, med 9. in 19. uro, bomo na Gornjem trgu, v Ljubljani, našli slovenske umetnike, ki bodo v sklopu še ene edicije umetniške tržnice ARTish razstavljali in tudi prodajali svoja unikatna dela. Med 10.00 in 13.00 pa boste lahko ob Herkulovem vodnjaku izmenjali tudi svojo staro igračo.

Lifestyle, 26. 7. 2016
ARTish: To soboto (30.7.) si kupite nekaj unikatnega in izmenjajte staro igračo! - Foto: Erika Felicijan

Z omogočanjem in spodbujanjem številnih ARTishanov, ustvarjalcev, ki se redno predstavljajo na umetniških tržnicah ARTish, in tudi njihovih obiskovalcev se postavlja Zeleno prestolnico na evropski zemljevid prepoznavnih umetniških tržnic. Te umetnikom in obiskovalcem omogočajo vpogled v kvalitetno ustvarjanje.

ARTish skuša nadgraditi obstoječo mestno identiteto, ...

... ki je na področju kulture in umetnosti zelo cenjena, tako v Sloveniji kot tudi tujini. To soboto, 30. julija 2016, boste na ljubljanskem Gornjem trgu zopet našli umetnike, ki bodo razstavljali in tudi prodajali svoje izjemne umetnine. Zagotovo bo lahko vsak našel kakšno ljubko malenkost zase. Doma pa nikar ne pozabite svoje stare igrače, ki jo boste lahko ob Herkulovem vodnjaku z nekom izmenjali.

ARTish je svoja vrata prvič odprl decembra 2011

Od takrat dalje organizatorji s festivalom nadaljujejo svoje poslanstvo na način, da vsako zadnjo soboto v mesecu postavijo skupen dom ustvarjalcem, umetnikom in mnogim, ki umetnost vsakodnevno živijo. Udeleženim je to pot dana možnost, da med seboj izmenjujejo ideje, mnenja in se spodbujajo pri svojem kreativnem delu.

Umetniške tržnice ARTish so enkratna priložnost, da se tudi vi pridružite ARTishanom. Bodisi predstavite svoja unikatna dela širši publiki, povabite svoje stranke, prijatelje, pokramljate s somišljeniki ali samo še en dan preživite v krasni družbi izjemnih kreativnih ljudi.

Preberite še: Neon Rabbit - slovenska blagovna znamka oblačil

Najbolj brano