To je lahko vaš najbolj zvesti sopotnik od jutra do večera

Zaploskajmo Galaxy S21 FE 5G, najnovejšemu članu epske Galaxy S21 serije.

Promocijsko sporočilo, 13. 1. 2022
To je lahko vaš najbolj zvesti sopotnik od jutra do večera - Foto: Samsung

Praznikov je konec in nepreklicno smo se vrnili v vsakdanji ritem življenja. Ste dodali kakšno zaobljubo na svoj dnevni urnik? Morda jutranjo telovadbo, večerno meditacijo ali sprostitev z jogo? Vas že spet prehitevajo ure v dnevu, sestanki, klici, e-pošta, ki se kar kopiči, pa še niti kave niste spili do konca? Spet delate od doma in potrebujete nekaj več koncentracije?

Naj vam zaupamo, da je veliko lažje, če si ustvarite dnevne rutine in se, kolikor se le da, držite urnikov. V veliko pomoč pri tem pa vam je lahko pametni telefon. Obstajajo številne aplikacije, ki vam pomagajo povečati produktivnost in ustvariti dnevne cilje.

Da vam bo nekoliko lažje in boste bolj motivirani, se že takoj na začetku leta pocrkljajte z novim odličnim telefonom Samsung Galaxy S21 FE 5G, ki bo vaš sopotnik in asistent pri vseh dnevnih opravilih in zabavi.

Popolna personalizacija in čudovite barve

Ker ima vsaka ženska rada svoj stil, temu sledi tudi oblikovanje pametnih telefonov. S21 FE 5G nadaljuje izjemno zapuščino serije Galaxy S21, ki se je ponašala z značilnim vrhunskim dizajnom. Uporabniki lahko zdaj izbirate med novimi barvnimi odtenki telefona. Od nežne, a čudovito barvite barve sivke, do klasične in nevtralne grafitne ter bele. Še vedno je tu ikonični okvir Contour-Cut, brezhibno integriran z ohišjem kamere, kar telefonu doda eleganten in enoten videz.

Zahvaljujoč novemu operacijskemu sistemu One UI 4, lahko popolnoma prilagodite zaslone, ikone, obvestila, ozadja in drugo. Vsi zdaj omogočajo popolno personalizacijo in prilagoditev stila posamezniku.

Klici, sestanki in ogledovanje vsebin kar na poti

Telefon je tanek, debeline le 7,9 milimetra, in zlahka zdrsne v še tako majhno torbico ali žep. Ponaša se s 16,3-centimetrskim brezkončnim Infinity-O Amoled zaslonom, ki omogoča 120 Hz frekvenco osveževanja. Tako je telefon izredno hiter in odziven.

Želite videoklic opraviti kar na poti? Ni problema, saj je telefon opremljen z izjemno 32 MP selfie kamero, ki bo vašemu sogovorniku pričarala tako realističen občutek, da bo mislil, da stojite zraven njega. Morate pred sestankom pregledati še zadnjo prezentacijo in gradivo? Neverjetno realističen zaslon vam bo omogočil, da ne spustite nobene podrobnosti. Telefon ima tanjše robove in tako prinaša širši pogled, živahne barve in odlično osvetlitev, tudi ob močni dnevni svetlobi.

Trpežen in zmogljiv

Vas baterija vašega telefona večkrat pusti na cedilu? Je vaš dan tako dolg, da telefon tega ne zmore in zataji ravno takrat, ko ga potrebujete najbolj? Samsung Galaxy S21 FE 5G zmore z vami v korak. Od jutranje budilke do številnih videoklicev, konferenc, ogledovanja vsebine, pisanja elektronskih sporočil, poslušanja glasbe med tekom in ogleda najljubše serije v postelji. Vse to zmore 4500-miliamperurna baterija. Če bi se telefon slučajno izpraznil še pred koncem vašega dne, pa je tu 25 W super hitro polnjenje, ki omogoča, da se v zgolj pol ure telefon napolni za več kot 50 %.

Pozabite pa lahko tudi na “ups” trenutke, ko vam telefon pade ali se zmoči, saj je opremljen z najtrpežnejšim Gorilla® Glass Victus™ steklom na Samsung Galaxy pametnem telefonu. Ponaša se tudi z zaščito pred vodo po mednarodnem standardu IP68, kar pomeni, da je zaščiten pred brizganjem, kapljanjem in zdrži približno 30 minut do 1,5 metra globine sladke vode.

 

Najbolj brano