Zapeljiva svežina ... ker ste nenehno v gibanju

Ste že kdaj pomislili na to, koliko se pravzaprav gibate? In kako se telo odziva na to? Medtem ko se vi gibate, se sprožajo procesi, s katerimi se telo ohlaja - eden izmed njih je znojenje. Čeprav naravno in celo nujno potrebno, pa je za marsikoga neprijetno. Da se boste počutili čisti in sveži tudi pod najbolj žgočim soncem, izberite pravo osvežitev.

Promocijsko sporočilo, 10. 8. 2012
Zapeljiva svežina ... ker ste nenehno v gibanju - Foto: Shutterstock

Že pri določenih vsakodnevnih opravilih opravimo ogromno premikov.

Izmerili smo, koliko premikov rok naredimo ob vsakodnevnih aktivnostih:

  • Hoja – 63 premikov na minuto.
  • Tek – 81 premikov na minuto.
  • Čiščenje zob – 18 premikov na minuto.

Pri športnih aktivnostih je zgodba še malenkost drugačna. Ko so mišice aktivne, proizvajajo veliko toplote. To sproži številne procese, s katerimi se telo ohlaja, eno izmed njih je potenje. Intenzivna telovadba lahko poveča telesno temperaturo tudi do 1°C vsakih 5 minut. Ob daljših obdobjih fizične aktivnosti lahko telo proizvede tudi do 1,4 litra potu na uro!

Zaščita, ki se aktivira ob potenju

Običajni antiperspirant dezodoranti vsebujejo zaščito, ki se aktivira ob potenju. Rexona ponuja več!

Rexona dezodoranti sodijo med vodilne dezodorante na svetu – ni pomembno, kaj si drznete storiti, Rexona vas ne bo nikoli razočarala. S svojo inovativno MotionsenseTM tehnologijo vsebuje formula z mikrokapsulami, ki ostanejo na površini kože in se aktivira že med gibanjem. Trenje pod pazduho, ki je posledica premikanja, aktivira mikrokapsule, ki preko celotnega dneva sproščajo valove svežine. Ker ste nenehno v gibanju, potrebujete konstantno zaščito!

Nova Rexona Linen Dry z MotionsenseTM tehnologijo bo poskrbela za zapeljivo svežino tudi v najbolj vročh dneh.

Uživajte v gibanju! Rexona, nikoli vas ne bo razočarala!

Rexona

Najbolj brano