Tokratnja luna (29.1. - 4.2.) vam lahko prinese nova odkritja

Čeprav se bo teden začel malce nestabilno, bo konec tedna namenjen času za nova spoznanja. 

Tokratnja luna (29.1. - 4.2.) vam lahko prinese nova odkritja - Foto: Unsplash

Ponedeljek, 29.1. 

Ker luna v znamenju raka narašča, je danes najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo. Telo namreč potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico. Zaradi lune v vodnem znamenju boste malce občutljivi in nestabilni. Oblecite lila ali svetlo zeleno barvo, ki vas bosta usmerili k napredku.


Torek, 30.1.

Čez dan bodo vaše energije z luno v raku nihale, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste zbrali, tudi v kuhinji, zvečer pa si boste zaradi prehoda lune v znamenje leva privoščili kraljevsko razvajanje, ki naj bo obarvano s pridihom elegance. Z rumeno ali oranžno barvo boste veliko močnejši in bolj opazni za nasprotni spol.


Sreda, 31.1.

Lunin mrk vam danes prinaša nekaj mračnih misli, ki pa jih lahko preprečite tako, da se oblečete v pastelne barve, ter si nadenete ogrlico z ametistom ali kameno strelo, kar vas bo ščitilo pred slabimi energijami. Če boste ob tem vplivu telovadili, to ne bo pomagalo le pri topljenju kilogramov, temveč tudi pri zmanjšanju napetosti, ki jo boste zagotovo čutili. Mikale vas bodo borilne veščine.


Četrtek, 1.2.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost. Obisk kozmetičarke ali frizerja vam bo godil, vendar le čez dan, saj prihajajo zvečer energije lune v devici, kar pomeni preveč kritičen pogled na vse in možen je celo kakšen manjši spor s frizerjem.


Petek, 2.2.

Dan z luno v devici bo namenjen skrbi za zdravje in želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Striženju las se izognite.


Sobota, 3.2.

Čez dan boste z luno v zemeljski devici posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj utrujeni. Popolnoma sprostiti se boste sposobni šele v večernih urah, ko luna pride v znamenje tehtnice. 


Nedelja, 4.2.

Prihaja vpliv lune v tehtnici, zato ne bodite preveč popustljivi. Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Navduševal vas bo še posebej nakit, ki mora imeti pridih elegance.

Preberite še: TE 3 ajuverdske začimbe MORATE imeti v kuhinji!

Priporočamo tudi: Pripravite si zimsko aromaterapijo s TEMI eteričnimi olji! (seznam + pozitivni učinki)

Najbolj brano