Novost: Agniyoga center

V centru Ljubljane v septembru odpira svoja vrata nov body & mind center.

Novost: Agniyoga center

V Agniyoga centru bo skupina strokovno izobraženih učiteljev poskrbela, da boste svoje telo začutili na nov način, pridobili psiho-fizično kondicijo ter se naučili kako premagati stres in umiriti um. Čas je, da storite nekaj pozitivnega zase – naj bo vaše telo tempelj zdravja in dobrega počutja!

Vadbe:

Flow joga – dinamičen in fizično zahteven stil joge, ki intenzivno razstruplja telo in gradi na dobri telesni kondiciji. Je stil Vinyasa joge, kjer poteka tekoče in z dihom povezano prehajanje med različnimi telesnimi položaji – asanami.

Franklin metoda – kot edini center v Sloveniji vam predstavljamo inovativno gibalno tehniko, ki temelji na izkustveni anatomiji in imaginaciji ter gradi na novih gibalnih vzorcih, ki našemu telesu omogočijo bolj pravilno gibanje in sprostitev zakrčenih vezi in mišic.

Pilates joga – vadba združuje natančnost pilatesa, ki aktivira in okrepi globoke trebušne mišice in elemente joge, ki gradijo na večji koncetraciji in telesni gibljivosti. Z vadbo pridobimo ravno prav tonizirane mišice in večjo zavest o svojem telesu.

Kinezioterapija – vadba bo potekala pod fizioterapevtskim vodstvom in temelji na terapevtskih vajah, ki so namenjene vsem, ki že imajo težave s hrbtenico ali lokomotornim aparatom kot tudi tistim, ki želijo preprečiti njihov nastanek.

Joga za nosečnice – je specifična vadba, prilagojena nosečnici in njenim potrebam, saj spodbuja stik s samim seboj ter še nerojenim otrokom. Z vadbo joge za nosečnice se pripravljate na proces poroda in hkrati blagodejno vplivate na razvoj otroka.

Dnevi odprtih vrat bodo potekali med 2. - 4. septembrom.

4. septembra bo ob 20:00 tudi otvoritvena zabava, na kateri se boste lahko posladkali in odžejali z brezalkoholnimi koktejli ter uživali v sukanju glasbe dj Borke. Vljudno vabljeni, da se pridružite.

Najbolj brano