Lepo je biti ženska

Ženske danes brezkompromisno sledijo izzivom sveta, ki je še pred leti veljal za moškega in se hkrati ljubeče predajajo svojim najbljižjim.

Lepo je biti ženska

Wellwoman je prehranski dodatek z optimalno kombinacijo esencialnih hranil, ki skrbijo za energijo, vitalnost in imunski sistem.

Inovativna formula za vsako žensko

Hormonsko ravnotežje: Omega-6 maščobne kisline se priporočajo pri težavah, ki so posledica močnega hormonskega neravnovesja, na primer pri predmenstrualnem sindromu (PMS) in bolečinah oz. napetostih v prsih. Ravno tako so pomembni vitamini skupine B in železo, še posebej pri močnejših menstruacijskih krvavitvah.

Koža, lasje in nohti: Naravna podpora kapsul koži povrne elastičnost in sijaj. Lasje se obogatijo z esencialnimi hranili, ki okrepijo lasno strukturo in korenine, povrne se njihov sijaj in elastičnost. Nohte pa oskrbujejo z železom, cinkom, magnezijem in vitamini skupine B.

Imunski sistem: V zaščiti imunskega sistema igrajo najpomembnejšo vlogo vitamini, predvsem vitamina C in E, ter bioflavoni. Njihov pomen se pokaže predvsem v zimskih mesecih, ko razsajajo gripa, prehlad in drugi virusi, ki zmanjšujejo odpornost celic.

Vitalnost: Magnezij in vitamini skupine B nudijo ženskemu telesu dodatno energijo, ki jo potrebuje, če želi slediti naporom in tempu sodobnega časa.

Zanositev in nosečnost: Formula zagotavlja vitamin B12 in folno kislino, ki sta priporočljiva za zdrav razvoj še nerojenega otroka, od zanositve dalje. Formula vsebuje priporočljivo količino folne kisline, ki jo lahko jemljete tudi, če ne načrtujete, zgolj za slučaj.

Močne kosti: Kapsule ne vsebujejo kalcija, ker lahko pride do slabše absorpcije ostalih vitaminov in mineralov, vsebujejo pa vitamin D za boljšo absorpcijo kalcija, magnezij za mineralizacijo kosti ter cink, ki vpliva na kostno gostoto.

Izdelek je proizveden pod nadzorom strogih farmacevtskih standardov. Ne vsebuje umetnih barvil, glutena, konzervansov, škroba, soli in sladkorja. Izdelek ni testiran na živalih.

Preizkusite

Najhitrejšemu od vas podarjamo paket kapsul Wellwoman. E-pošto s svojimi podatki pošljite na naš e-naslov nagrade_elle[afna]adriamedia.si.

Nagrajenka: Klavdija Bizjak, Velenje

Na voljo v lekarnah, specializiranih trgovinah in drogerijah DM. Priporočena cena 12, 5 eur.

Fotografija promocijski material

Najbolj brano