Do neustavljivo privlačnih ustnic z naravnimi sestavinami.

Lepe, polne in privlačne ustnice so želja vseh žensk. Vendar pa so te v prihajajočih hladnih zimskih dneh še bolj izpostavljene negativnim zunanjim vplivom, kot so mraz, nizke temperature in suh zrak, zaradi katerih hitro postanejo razpokane, izsušene in pordele.

Do neustavljivo privlačnih ustnic z naravnimi sestavinami. - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Za zdrave ustnice je potrebna posebna nega, saj nimajo žlez lojnic, ki bi jim zagotavljale potrebne lipide, zato potrebujejo dodatno pomoč. Labello Pure&Natural ustnicam nudi naravno nego in jih dela neustavljivo privlačne.

Labello, vodilna znamka na trgu izdelkov za nego ustnic, že več kot 100 let bere z ustnic potrošnikov. Inovacija Labello Pure & Natural je popolnoma brez konzervansov, ustnicam nudi izjemno čisto nego, vsebuje pa certificirano bio karitejevo maslo in naravno jojobino olje, ki negujeta in zgladita občutljivo kožo ustnic ter preprečujeta razpokanost. Vsak izmed balzamov Pure & Natural vsebuje skrbno izbrano kombinacijo naravnih sestavin, s katero izpolni posebne potrebe pri negi ustnic.

»Pri razvijanju formul Pure & Natural smo se držali pristopa 'manj je več'. Vzeli smo čiste naravne sestavine ter jih združili s tradicionalnimi aktivnimi učinkovinami in najsodobnejšim strokovnim znanjem, «

pravi Sabine Schulz z oddelka za razvoj izdelkov za nego ustnic Labello.

Labello Olive & Lemon ščiti ustnice pred izsušitvijo in jih intenzivno neguje. Naravno oljčno olje je znano po svojem vlažilnem in protivnetnem učinku. Izvleček limone je naravno sredstvo za izboljšanje razpoloženja in ima protibakterijske lastnosti.

Labello Camomile & Calendula zagotavlja blago nego za občutljive ustnice, koža pa izdelek odlično prenaša. Naravna zdravilna zelišča v balzamu imajo prav tisti učinek, po katerem so znana – ognjič se tradicionalno uporablja za pomiritev in ublažitev vnetij, kamilica pa spodbuja celjenje ran in naredi razpokane ustnice čudovito mehke.

Najbolj brano