"Zdaj je popoln čas za začetek učinkovite diete" (kako lahko v tem tednu sledimo LUNI)

Preberite, prej kot si sestavite načrt tedenskih opravkov!

"Zdaj je popoln čas za začetek učinkovite diete" (kako lahko v tem tednu sledimo LUNI) - Foto: Unsplash

Ponedeljek, 8. januar

Danes se boste z luno v tehtnici prepustili svoji domišljiji. Želeli si boste nežnosti in spolnosti, ki bo obarvana s posebnim prijetnim pridihom in globino. Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Idealen čas za začetek diete, ki bo učinkovita. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe. Z obiskom savne pa  se boste znebili vseh strupenih snovi, ki so se nakopičile v telesu. 

Torek, 9. januar

Čez dan vas bo vodila prijetna misel, ki jo prinaša luna v zračnem znamenju. Polni zagona in želja se boste domiselno prebijali do večera, ko se luna pomakne v škorpijona in poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo.

Sreda, 10. januar

Danes boste z močno energijo škorpijona želeli prodreti naprej in izstopati. Izberite oblačila temno rdeče, modre, vijoličaste ali črne barve in to bo vaša zmagovalna kombinacija če želite zaživeti s polno paro samozavesti. Barvanju, striženju in drugim posegom na laseh se tokrat odpovejte. 

Četrtek, 11. januar

Danes boste nekoliko bolj lenobni, pasivni, hitreje se boste utrudili, hrepeneli boste po usklajenosti in miru, ki ga boste našli v samoti in v naravi. Vaša koža bo hrepenela po sadnih in ostalih naravnih maskah, zato ji privoščite več razvajanja. Priporočljiv je sadno zelenjavni dan, da napolnite telo z vitamini.

Petek, 12. januar

Danes boste z luno v strelcu bolj površni in nedosledni. Drobnim malenkostim se ne boste posvečali, tudi lasem in koži ne, zato počnite nekaj, kar vam je v veselje. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Čas je odličen za obisk finske savne.

Sobota, 13. januar

Danes boste z ognjeno luno privlačni in samozavestni. V nego telesa se ne boste preveč poglabljali, dovolj vam bo hranilna krema in že boste pripravljeni na nova doživetja. Lasne kure v tem času delujejo posebej dobro, barve so intenzivnejše, zato se danes posvetite lasem. 

Nedelja, 14. januar

Čez dan se boste veliko zabavali in družili, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Zvečer, ko luna pride v kozoroga, pa se boste malce zaprli v svoj svet razmišljanja. Tanki lasje pa bodo močnejši in odpornejši. 

Fotografije: Unsplash

Preberite še: Preverite, kako lahko s preprostimi koraki uredite svojo prebavo!

Priporočamo tudi: "Je jok res vreden OBSOJANJA?!?!" (iskren zapis novinarke)

Najbolj brano