5 (sočnih) moških skrivnosti, ki jih do zdaj niste poznale!

Ste pripravljene na večerno dozo brutalne moške iskrenosti? 

5 (sočnih) moških skrivnosti, ki jih do zdaj niste poznale! - Foto: Profimedia

1. Vsaka ženska vagina je drugačna. Ali moški opazijo te razlike?

Seveda. Ampak to ni nikoli tako pomembno, da bi vplivalo na zvezo. Res je, da opazimo obliko vaših ustnic in velikost klitorisa, vendar nikoli nismo zaradi tega razočarani. Ne bomo rekli, da so vse najlepše rožice na svetu, ker nam to itak ni pomembno. Vedeti morate le, da nas vaša vagina neskončno zadovoljuje, in to ne glede na videz.

2. Zakaj si moški tako pogosto popravljajo svoje mednožje?

Penis s pripadajočimi modi je zelo občutljiv del našega telesa, zato je zaradi varnostnih razlogov nameščen med noge. Vendar pa mu to hkrati povzroča vrsto nevšečnosti od preozkih hlač, dlak, vročine, neprijetnih tkanin, zadrge in tudi erekcije.

Zato je treba ‘paket’ občasno po­novno namestiti na svoje mesto. Recimo včasih se zgodi, da se nežna koža našega penisa zaplete v kakšno neprijetno blago hlač. Včasih pa ga je treba premakniti tudi zato, ker smo se nenadzorovano vzburili, pa ne bi radi, da to vsi okoli nas opazijo. Pač ni preprosto, če neka tako pomembna zadeva visi z našega telesa.

3. Kje poleg penisa si moški še želi, da bi se ga dotikale?

Deset centimetrov v ka­terokoli smer od našega mednožja. S tem ko greste prek sramnih dlak do trebuha ali pa ko nas božate po notranji strani stegen, gradite ogromno količino užitka in pričakovanja, da se boste končno dotaknile tudi njega. In ko se ga, je zaradi predhodnega božanja vse le še bolje. Manjše opozorilo: Večina od nas si želi, da bi se izogibale naši zadnjični odprtini.

4. Zakaj moški masturbirajo, tudi kadar so v zvezi in veliko seksajo?

Moški smo neprestano željni in ma­strubacija je zelo priročna. Ni se nam treba lepo obleči, obriti, stuširati ... kljub temu pa še vedno doživimo užitke, ki jih nudi orgazem. Poleg tega pa masturbacija po­pestri naše spolno življenje. Na to morate gledati kot na manjši prigrizek, preden greš na res gurmansko večerjo.

5. Kako moškemu uspe zaigrati orgazem?

Preprosto: nadeneš si kondom, stokaš, globoko dihaš, se treseš. Nato odstraniš kondom, greš v kopalnico in ga založiš na dno koša za smeti.

Članek si v celoti (z še več moškimi skrivnostmi) lahko preberete na Cosmopolitan Slovenija

Fotografije: Profimedia

Preberite še: TAKO na enostaven način izveste, katero velikost nedrčka potrebujete!

Priporočamo tudi: Že poznate lepotni trik, na katerega prisegajo Parižanke?

Najbolj brano