3 nasveti, kako obdržati nivo energije čez cel dan

Zdrav duh v zdravem telesu, pravijo. In prav imajo.

Promocijsko sporočilo, 10. 11. 2013
3 nasveti, kako obdržati nivo energije čez cel dan

1. Spanje

Noč, po kateri se zbudite naspani, je dobra za razpoloženje, energijo skozi ves dan in za imunski sitem. Zato si zagotovite dovolj spanja. Koliko spanja potrebujete, najbolje veste sami, za večino ljudi pa je optimalnih 8 ur spanja na noč.

  • Kadar lahko, pojdite spat pred polnočjo, saj je ura spanja pred polnočjo enaka dvema urama spanja po polnoči.
  • Vaš spanec bo še boljši, če bo v vaši spalnici približno 18 stopinj.

2. Gibanje

Zdrav duh v zdravem telesu, pravijo. In prav imajo. Tudi jeseni in pozimi se gibajte vsak dan, če le imate možnost, to počnite na prostem ali v naravi. Zadostuje že pol ure sprehoda dnevno. Naredili boste nekaj dobrega za svoje zdravje in linijo, poleg tega pa boste pomagali pregnati stres, dobro počutje in svež zrak pa vas bosta napolnila z energijo.

3. Prehrana

Uživanje nekakovostne hrane povzroči, da je vaše telo utrujeno in brez energije, imate težave s koncentracijo, nemalokrat pa se pojavijo še druge težave:

  • povečana dojemljivost za okužbe,
  • počasnejše zdravljenje in
  • slabenje imunskega sistema.

Preženite težavo s superhrano

Za konstantni nivo energije se ne poslužujte radikalnih diet, v veliko pomoč pa vam je lahko tudi kombinacija mace, zelenega čaja, acerole in gvarane.

Združena je v izdelku bioENER mix, kjer so uporabljene najboljše ekološko pridelane sestavine za dvig vaše energije. Z visoko vsebnostjo vitamina C zmanjšuje utrujenost in izčrpanost ter vam da potrebno dnevno energijo. Kombinacija superhrane v vrečki bioENER mix vas bo močno poživila in povečala vašo koncentracijo skozi ves dan, nahranila z dragocenimi vitamini in minerali ter pospešila prebavo, kar bo pomagalo k uravnavanju telesne teže.

Če želite imeti več energije in vzdržljivosti, uravnavati težo na naraven način, obogatiti svojo prehrano brez velikih sprememb, urediti svojo prebavo in dnevno jeste premalo sveže zelenjave in sadja, si za manj kot ceno kave na dan privoščite bioENER mix, ki je na prodaj v lekarnah, specializiranih prodajalnah, Sanolaborjih, drogerijah DM, Tuš in Müller ter na spletu. Enostavno, priročno in zdravo.

Najbolj brano