Teja Kleč: Izdelavo izdelkov je zaupala slovenskim mojstrom

Končno se je odločila, da je čas, da na trg pošlje svoje izdelke. Te je opremila z avtorskimi podobami in vzorci, ki vas bodo morda spomnili na kaj iz preteklosti in vas ovili v topel objem občutja, ki se mu reče nostalgija.

Teja Kleč: Izdelavo izdelkov je zaupala slovenskim mojstrom - Foto: Promocijsko gradivo

Teja Kleč je oblikovalka kolekcije Pozdravi iz Slovenije, v sklopu katere nas sedaj razveseljuje še s slovenskimi rekami, polji in gorami. Motiv je prenesla na nahrbtnike in vrečke iz ekološkega bombaža, ki jim sama pravi "bisage" in "malhe".

Zase pravi, da je špeglarca iz Ljubljane, ki jo je mama celo otroštvo v zadregi opravičevala znancem in prijateljem. "Naša rada riše", je rekla mama, ker se je Teja ob prvi priliki zatekla k barvicam in papirju, da ji le ne bi bilo treba poslušati dolgočasnih pogovorov velikih tet z nalakiranimi nohti. Zdaj bi si nohte želela lakirati tudi sama, pa pravi, da jo daje alergija. Zato pa v pisane barve barva svoje izdelke.

Odločila se je, da je čas, da na trg pošlje svoje izdelke. Te je opremila z avtorskimi podobami in vzorci, ki vas bodo morda spomnili na kaj iz preteklosti in vas ovili v topel objem občutja, ki se mu reče nostalgija. Izdelavo izdelkov je Teja zaupala slovenskim mojstrom in skupaj z njimi zagotavlja, da so izdelani iz prijaznih surovin in pobarvani z neškodljivimi barvami.

Preberite še: Folklorno društvo: 8 dodatkov za dom v tradicionalnih slovanskih ritmih

Najbolj brano