Ta vikend: Ko vi ne morete na zabavo, nora zabava pride k vam domov!

Pripravite pižamo, najljubšo pijačo in preklopite na dober vajb! Pridružite se nam na Music: On | StellarBeat Live virtualnem festivalu in prisluhnite glasbi vrhunskih DJ-jev z vsega sveta. V živo TUKAJ, ta vikend, med 17. in 19. aprilom.

Lifestyle, 15. 4. 2020
Ta vikend: Ko vi ne morete na zabavo, nora zabava pride k vam domov! - Foto: Unsplash.com / Laura Chouette

Največji elektronski festival v Sloveniji, StellarBeat, se je odpravil na virtualno misijo po imenu MUSIC: ON, obiskal pa bo tudi vas v vaši dnevni sobi.

V treh dneh bodo vsak večer, v petek 17., soboto 18., in nedeljo 19. aprila, nastopili štirje vrhunski DJ-ji.

Partnerji virtualnega festivala smo poskrbeli za ljubitelje vseh žanrov elektronske glasbe. Tako bo prvo noč na vrsti techno, nato mu sledi house in v nedeljo še EDM.

Ogled vseh treh večerov je brezplačen.

Kapetan prve misije Fedde Le Grand prihaja v domove vseh pustolovcev 

Virtualni glasbeni misiji se pridružuje svetovni zvezdnik Fedde Le Grand, ki bo poskrbel, da bodo zaspane noge ponovno migale v njegovih neverjetnih ritmih. Za magičnost večera bo poskrbel house mojster Claptone, z nami bosta še Burak Yeter in Mahmut Orhan.

Zgoraj omenjenim se pridružujeta stara mačka elektronske glasbene scene, David Morales, dobitnik Grammy-ja in legendarni DJ ter Paolo Barbato. Techno večer bosta vodila Fernanda Martins in Mladen Tomic, kot edini predstavnik slovenske elektronske scene se je virtualni odpravi priključil AFEKT Music

Naslednji vikend bomo lahko glasbeno popotovali tudi s tremi D izvajalci: berlinskm duo VIZE, ki nizata hit za hitom, ter techno zvezdnicama Nusho in eno izmed bolj prepoznavnih ženskih DJ-jk, Miss Monique.

V težkih časih socialne izolacije je glasba lahko zdravilo  

Širjenje virusa COVID-19 je ustavilo ves svet in edini način za njegovo ustavitev je socialna distanca in izolacija, ravno ko ljudje najbolj potrebujejo spodbudbe besede in podporo svoje skupnost.

Zdaj, bolj kot kdajkoli prej, lahko glasba pomaga s svojo neverjetno močjo povezovanja ljudi. Je neverjeten združevalec, ki tudi neznancem daje določeno skupno točko, jih zbliža in jim pomaga, da se združijo kot skupnost.

Glasba ima zdravilne moči, lahko nas dvigne iz depresije ali pa ublaži stres. Lahko navdihuje, da energijo, lahko olajša bolečino in pomaga v težkih življenjskih obdobjih, kot je ta, v katerem se je znašel svet.

StellarBeat virtualni festival MUSIC: ON vabi. Pridružite se nam že prihodnji konec tedna, v petek 17., soboto 18., in nedeljo 19. aprila zvečer.

Pridružite se dogodku StellarBeat: Music ON, ki bo za vse navdušence popolnoma brezplačen, live stream pa lahko spremljate tudi TUKAJ.

Več informacij najdete na spletni strani stellarbeat.si.

Fotografija: Unsplash.com

Najbolj brano