Študirajte pametno. Študirajte online.

Dejstvo je, da danes znanje pomeni razvoj, in konkurenčno prednost, uspeh, večjo samozavest, pozitivno razmišljanje. Da pa se študirati splača, kažejo tudi podatki OECD-ja, ki pravijo, da odrasli z doseženo višjo ali visokošolsko izobrazbo v povprečju zaslužijo kar 60 % več kot tisti, katerih je najvišja izobrazba srednješolska.

Študirajte pametno. Študirajte online.

Zaupajte Dobi, vodilni online fakulteti z izjemno intenzivnim osebnim odnosom

Zaradi izjemne fleksibilnosti je edinstven online študij prava alternativa za vse zaposlene, torej za vas, ki zaradi službe, družinskih ali drugih obveznosti ne morete obiskovati predavanj. Na Dobi mislijo vsak dan na to, kako vam pomagati, da bi tudi vi postali zmagovalci. Zato boste med študijem dobili sodobne in praktične vsebine z mednarodno naravnanostjo. Pripravljajo vas za delo v okoljih, v katerih boste lahko uspešno delovali danes in čez 10 ... 20 let.  DOBA vam pred vpisom omogoča tudi brezplačen preizkus online študija.

Online dodiplomski programi na DOBA Fakulteti

Online magistrski programi na DOBA Fakulteti

Online višješolski strokovni programi

Bojana MihelačBojana Mihelač, diplomantka online študija na Dobi

Tako živega in v prakso naravnanega študija do sedaj nisem poznala. Zaposlena sem na področju marketinga in vsak nov predmet je pomenil novo vsebino, nova znanja in kompetence za vsakdanje delo. Prednost študija je koncept online mentorstva, ki odlično deluje, saj nam omogoča hitre povratne informacije ter pomoč, ko jo potrebujemo.

Želite izvedeti več …

OSEBNO SVETOVANJE V MARIBORU IN LJUBLJANI
Četrtek, 16. junij, od 12.00 – rezervirajte si termin na dogodek@doba.si

KLASIČNI IN ONLINE INFORMATIVAN DAN  
Četrtek, 2. junij in 16. junij ob 10.00 in ob 19.00 – rezervirajte si termin

ŽELITE VEČ INFROMACIJ O PROGRAMU?
Izpolnite informativno prijavo že danes.

Doba

Najbolj brano