Stožice premajhne za 2Cellos? Absolutno!

23. 10. 2016

Svetovna glasbena senzacija 2Cellos podira rekorde. Prihajajoči koncert, ki se bo odvil 7. aprila 2017 v ljubljanskih Stožicah, je razprodan!

2cellos

2Cellos, nepremagljivi dvojec, ki ga sestvaljata simpatična Luka Šuljić in Stjepan Hauser, prihodnjo pomlad prihaja v Slovenijo. Fanta, ki za naslednjo pomlad pripravljata spektakularen šov v Areni Stožice, sta se odločila svoje oboževalce razveseliti še z dodatnim koncertnim datumom. Tako bosta na slovenskih tleh nastopila kar dva dni zapored, in sicer 7. in 8. aprila 2017.

"Ljudje, ki naju slišijo v živo, ugotavljajo, da je 2Cellos v resnici nekaj povsem drugega in bistveno močnejšega kot tisto, kar vidijo in poslušajo na YouTubu," pravita glasbenika.

V Ljubljani lahko v aprilu pričakujemo glasbeno-produkcijski presežek in največji ter najspektakularnejši koncert 2Cellos v Sloveniji doslej. Glasbenika bosta ob spremljavi uveljavljenega Simfoničnega orkestra RTV Slovenija prvič izvedla nove, še neslišane skladbe z novega albuma (ta bo izšel februarja 2017, posnela pa sta ga v sodelovanju s priznanim londonskim simfoničnim orkestrom). Poslušalce bosta seveda razveselila tudi s svojimi največjimi pop-rock hiti zadnjih petih let in edinstvenim prepletanjem klasične, pop ter rock glasbe.

Enega takšnih primerov poslušajte spodaj:

O prihajajočem koncertu in možnosti nakupa vstopnic preberite več TUKAJ.

Preberite še: Končno! 2CELLOS predelala Aviciijevo uspešnico Wake Me Up

Priporočamo tudi članek: 2CELLOS z videospotom za pesem 'They Don't Care About Us'