Ste elegantni? To je hladilnik, ki najlepše odraža vaš slog

Če sta vam pri srcu minimalizem in eleganca ter na njunih temeljih gradite svoj slog oblačenja in opremljate stanovanje, posvetite pozornost hladilniku, ki se bo dobesedno zlil z vašim svetom. 

Promocijsko sporočilo, 26. 5. 2021
Ste elegantni? To je hladilnik, ki najlepše odraža vaš slog - Foto: PROMO

Verjetno vam je všeč, da s hladilnikom ne pridobite le svežih živil, temveč tudi svežino prostora. Gospodinjski aparati že dolgo nimajo več samo praktične vrednosti, ampak tudi dekorativno in stilsko. Ko izbirate hladilnik, tako poleg njegove zmogljivosti in prostornine veliko vlogo igra tudi njegov videz.

Več svežega prostora znotraj in svež eleganten stil zunaj boste pridobili z novim Samsung hladilnikom. RB7300T hladilnik s SpaceMax tehnologijo se ponaša s prostorno shrambo v minimalistični zasnovi s standardno globino, ki se elegantno zlije z vašim kuhinjskim pohištvom, pri čemer enakomerno hladi notranjost hladilnika v vseh kotičkih.

Več sveže hrane in več stila

Novi Samsung hladilnik vam ponudi več prostora znotraj in nič več zavzetega prostora zunaj. Po zaslugi visokoučinkovite tehnologije SpaceMax™ boste na primer shranili več hrane v izjemno velikem, 385-litrskem hladilniku z zasnovo s standardno globino 600 milimetrov, ki se bo elegantno poravnala z vašimi omaricami. Zaradi tako učinkovite izolacije so stene namreč veliko tanjše, s tem pa se zagotovi več prostora.

Daljša in zaščitena svežina

Ta hladilnik po zaslugi ohišja Optimal Fresh + ohrani prvotno svežino kar dvakrat dlje. Ohišje je mogoče uporabiti kot en predal ali razdeliti na dve območji z različnimi temperaturami. Leva stran je hladnejša, zato lahko meso in ribe ostanejo sveži dvakrat dlje, desna stran pa je odlična za zaščito svežine sadja in zelenjave.

Eleganca, ki ni ledena

Če ne marate izgubljati časa in energije z odtajanjem hladilnika, vam bo novi Samsung hladilnik všeč tudi zaradi No frost tehnologije, ki izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. 

Še preden pride poletje, izberite katerega od odličnih hladilnikov Samsung No Frost s posebnim popustom do 20 % in uživajte v popolni svežini živil s 5-letno garancijo. Promocija velja od 14. 5. do 30. 6. 2021 za določene modele hladilnikov.

 

Najbolj brano