Smukneta v vsak žep pomladanskih lahkih oblačil: Samsung Galaxy Z Flip3 5G in Z Fold3 5G

Končno je tu pomlad in z njo lahkotnejša oblačila. Ponovno lahko potegnemo iz omar oblekice, krila in lahke suknjiče. Pospravimo velike torbe in si prek rame obesimo manjšo torbico. A kam s telefonom? Povsem preprosto – prepognete ga in smuknil bo v še tako majhno torbico ali žep. 

Promocijsko sporočilo, 21. 4. 2022
Smukneta v vsak žep pomladanskih lahkih oblačil: Samsung Galaxy Z Flip3 5G in Z Fold3 5G - Foto: Samsung

Ste kraljica Instagrama?

Instagram že dolgo ni več samo družbeno omrežje, ampak je postal tudi orodje marketinga številnih podjetij, blagovnih znamk in posameznikov. Vplivnež je postala beseda, ki jo dandanes razume vsak, še več - lahko tudi postane vsak. Fotografije na Instagramu morajo zadovoljiti številne kriterije, saj si jih ogleda na tisoče ljudi. Za takšno fotografijo, ki sicer deluje, da je posneta povsem naključno, se skriva veliko dela in pogosto tudi več kosov opreme. Profesionalni fotoaparat, palica za sebke, stativ in še številna orodja za obdelavo fotografij so bili v preteklosti vsakdan vsakega vplivneža in vplivnice. A časi se spreminjajo in pojavil se je telefon, ki je odlično kos fotografiji za Instagram in procesu nasploh. 

Pametni telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G lahko stoji samostojno in tako nadomesti stativ in palico za sebke. Le prepogneš ga, postaviš na željeno mesto in že fotografiraš ali snemaš videe. Telefon se ponaša s kar tremi kamerami ima pa tudi zunanji zaslon tako lahko preveriš sporočila ali posnameš selfie, ne da bi ga odprla. 

Pregibni stekleni zaslon je mogoč, zahvaljujoč revolucionarnem Hideaway Hinge sistemu, ki omogoča tudi do 200.000 zaporednih upogibanj. Ko ga odprete, se brezkončni dinamični AMOLED 2X zaslon razteza na 17,03 cm. Osveževanje 120 Hz omogoča gladko drsenje od aplikacije do aplikacije. Za odličen zvok je opremljen s Stereo zvočniki, ki podpirajo Dolby Atmos. Če je telefon tudi vaša pisarna na poti, vas bo gotovo prepričal z možnostjo, da zaslon razdelite na dva dela in opravljate več nalog hkrati.

Na Instagramu se vse bolj išče spontanost in s telefonom Z Flip3 5G boste lahko spontani, kjerkoli in kadarkoli. Poleg tega pa še v trendu, saj je oblikovan po zadnjih smernicah in se ponaša s čudovitimi barvami in zaključki. 

Ste digitalna nomadka?

Je svet vaša pisarna? Radi potujete in na potovanjih tudi delate? Ste bolj nemirne narave, in tudi kadar ste doma, radi zahajate v kavarne, parke in nove še neodkrite kotičke, ki so tisti dan tudi vaša pisarna?

Vaš idealni partner je Samsung pregibni telefon Galaxy Z Fold3 5G. Gre za najtanjši prepogljivi pametni telefon Samsung doslej, ki se v hipu spremeni v uporabno tablico z brezkončnim 19,3 cm AMOLED dinamičnim zaslonom. Navdušuje s svojimi izjemnimi zmožnostmi večopravilnosti, saj je zaslon mogoče razdeli kar na tri aplikacije hkrati. Pri večopravilnosti delo dodatno olajša S Pen Fold Edition pisalo, prvo pisalo na zložljivem telefonu doslej.

Telefon je odličen sopotnik tudi pri snemanju fotografij in videov. Ima kar pet različnih kamer na treh različnih mestih in prostoročno svobodo, ki jo omogoča prepogljiv način. Da bi zdržal z vami ves dan na poti, je opremljen z baterijo s kapaciteto 4400 mAh, ki prilagaja svojo moč, da zagotavlja energijo čez ves dan. Ko se izprazni, jo lahko napolnite s hitrim polnjenjem do 25 W ali hitrim brezžičnim polnjenjem.

Tak telefon je res odlična izbira za vse, ki ste ves čas na poti in s seboj nosite tako delo kot zabavo. 

Ker nesreča nikoli ne počiva

Pri zložljivih telefonih uporabnike običajno največkrat skrbi njihova vzdržljivost. A pri Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Z Flip3 5G je skrb odveč, saj sta narejena iz najvzdržljivejših materialov doslej, oba pa sta tudi vodoodporna. Ekrani obeh telefonov so zaščiteni in lahko vzdržijo udarec, saj so narejeni iz Corning® Gorilla® Glass Victus™ stekla. Hrbtenico obema pa daje izjemno močan, a hkrati lahek, Armor aluminijasti okvir s kar 10 % večjo vzdržljivostjo, ki ščiti notranje dele telefona kot pravi ščit. Tako ste lahko povsem brez skrbi, tudi če se zgodi kak padec ali pomladna ploha. 

 

 

Najbolj brano