Za vse gurmane bo Ana Roš decembra kuhala v Ljubljani

V čudovitem ambientu Atrija glavne ljubljanske pošte na Čopovi ulici 11 bo od 6. do 11. decembra Ana Roš z ekipo Hiše Franko ustvarila nepozabno pop-up izkušnjo za vse gurmane. Ti si bodo lahko v Mastercard Pop-up restavraciji PRICELESS od ponedeljka do sobote ob 12. uri privoščili kosilo, v soboto, 11. novembra, pa ob 19. uri tudi večerjo izpod rok naše najbolj priznane kuharske mojstrice in njenih sodelavcev iz Hiše Franko, ki skupaj gradijo izjemno kulinarično zgodbo.

Za vse gurmane bo Ana Roš decembra kuhala v Ljubljani - Foto: Suzan Gabrijan

Edina slovenska restavracija z dvema Michelinovima zvezdicama bo prestolnico obiskala na pobudo blagovne znamke Mastercard, Ana Roš pa bo ob tej priložnosti pripravila edinstveno doživetje. Obiskovalci bodo lahko uživali v degustacijskem meniju z osmimi hodi, ki jih je Ana Roš zasnovala kot jagodni izbor največjih uspešnic Hiše Franko vseh časov. V prestolnici se bodo tako za teden dni na krožnikih znašle tudi jedi, ki jih danes niti v Hiši Franko ni več moč okusiti. Seveda bo 7. najboljša chefinja na svetu s svojimi jedmi tudi tokrat gostom predstavljala svojo kulinarično filozofijo. Ta je močno zasidrana v lokalnem okolju pravljično lepega in skrivnostnega Posočja ter temelji na najkakovostnejših lokalnih sestavinah, pa seveda izjemnih idejah in močnem karakterju svetovno priznane chefinje.

"Doživetja so tista, ki nas navdihujejo, povezujejo in omogočajo neprecenljive spomine, zato je glavno poslanstvo podjetja Mastercard, da ustvarja doživetja, ki nagovarjajo čute. V povezavi z najnovejšimi ekskluzivnimi ugodnostmi, kot so zavarovanje spletnih nakupov in obogatena potovalna izkušnja, ki jih Mastercard nudi imetnikom kartic Mastercard World in Mastercard World Elite, smo kot nadgradnjo zasnovali edinstveno Mastercard Pop-up restavracijo PRICELESS, ki bo ponudila še posebej nepozabno izkušnjo. Ne le, da bodo gostje lahko uživali v vrhunski gurmanski izkušnji, priča bodo tudi prav posebnim tehnološko obarvanim doživetjem, k se jim bodo za vedno vtisnila v spomin," je povedal Aleš Petejan, vodja marketinga pri Mastercard Slovenija.

Za obisk Priceless doživetja je potrebna rezervacija, in sicer na priceless-popup.si.

Fotografije: Suzan Gabrijan

Preberite še: 10 najlepših pletenih jop, ki jih potrebujete za to zimo

Priporočamo tudi: Horoskop: Kaj vam napovedujejo zvezde za mesec december?

Najbolj brano