Ne zamudite čarobne Kavalove božične zgodbe (popolna ideja za druženje ali zmenek)

Ste pripravljeni na praznična druženja? Če nimate ideje, kam z družino, prijatelji ali partnerjem, bo tole popolna ideja ...

Promocijsko sporočilo, 3. 12. 2021
Ne zamudite čarobne Kavalove božične zgodbe (popolna ideja za druženje ali zmenek)

Tukaj je december - čas, ki nas obdaja s prekrasnimi vonjavami, okusi otroštva, toplimi objemi, drobnimi pozornostmi, radostnimi spomini in čas, ko se vsaj malo nagradimo, ko večkrat pomislimo tudi na bližnje in se spomnimo na druge.

Podružite in pridružite se izvrstnim dogodkom, okusnim silvestrskim večerjam in delite Kavalove dobrote s svojimi najdražjimi!

Božičkovo obdarovanje

Na vrtu Lili Novy, čarobni mestni oazi, pripravljajo pravo božično doživetje za vas in za vaše otroke. Ob čudovitih aromah kuhanega vina, čaja in slaščic bo vrt obiskal Božiček in z obdarovanjem zaokrožil praznično pravljico.

Kavalove dobrote so lahko odlično darilo

Božični zabojček bo zadovoljil vsako druščino in vsebuje tako slani kot sladki del in še nekaj za dušico in želodec, medtem ko bo ročno izdelan medenjak, ki je neponovljiv, tako kot vi, marsikomu kot droben znak pozornosti napravil pravo veselje.

Silvestrovanje

Zadnje dni ali celo najdaljšo noč v letu lahko preživite v družbi najboljših chefov in njihovih mojstrskih jedi. Chef Mojmir Šiftar vabi na Silvestrsko večerjo v PEN KLUB restavraciji, restavraciji Strelec bo kuhal chef Igor Jagodic, v Grajski vinoteki bo silvestrska večerja v družbi chefa Jana Gomba, vsako leto pa navduši tudi večerja na ladjici.

Več informacij o čarobnem prazničnem času in vseh ponudbah Kaval Groupa poiščite na www.kaval-group.si.

Najbolj brano