Kevin Costner odkril pravi italijanski okus

Kevin Costner, z oskarjem nagrajeni in svetovno znan igralec, je nov mednarodni obraz Rio Mare, vodilne blagovne znamke na tržišču konzervirane tunine.

Promocijsko sporočilo, 13. 6. 2014
Kevin Costner odkril pravi italijanski okus

H kampanji smo ga povabili, da bi proslavili nezamenljiv okus in kvaliteto izdelkov Rio Mare, ki so pravi izraz italijanske tradicije uživanja dobre hrane in življenja.

Ob vrnitvi k preprostejšemu življenju, stran od hollywoodskih žarometov, zvezdnik ponovno odkriva, tisto kar v življenju resnično šteje: veselje, ko trenutke preživljaš v dobri družbi ter ljubezen do morja in dobre hrane. Izdelki Rio Mare izpopolnijo prav vsak obrok, ki ga delimo s prijatelji in družino. Miza zaživi ob okusih tradicionalne italijanske kuhinje, kot sta Rio Mare tunina z oljčnim oljem in slastne Insalatissime Rio Mare.

»Nihče drug kot Kevin Costner ne bi mogel bolje obeležiti kvalitete naših izdelkov. Obožuje Italijo in njene vrednote, vključno z dobro hrano, in se tako kot Rio Mare ukvarja s trajnostnimi vprašanji. Ni le filmska zvezda, je tudi preprost in dober človek, zatorej popoln nosilec našega sporočila: za dobro življenje bi morali izbirati kakovostne izdelke, ki so hkrati tudi okolju prijazni.«, je povedal generalni direktor podjetja Bolton Alimentari.

Rio Mare od vedno namenja posebno skrb zaščiti morskega okolja in družbenih parametrov. Že vrsto let se blagovna znamka močno trudi za zaščito ekosistema in trajnostnega ribolova, ter se bori za zmanjšanje nelegalnega ribolova s tem da podpira morske rezervate in promovira trajnostne prakse.

S Kevinom Costnerjem nas združuje strast do morja in zavedanje, da je to pomembna tema.

»Ko sem bil mlad, sem delal na ribiški ladji, da sem si lahko plačeval študij. Zadnjih 20 let se borim proti onesnaževanju oceanov,« je povedal igralec. »Ko sem se zbližal s projektom Rio Mare, mi je bila ideja všeč, ideja o spodbujanju prave kakovosti!«

Rio Mare s svojo kakovostjo in ljubeznijo za italijansko tradicijo prinaša na vaše mize preprostost ter trenutke pravega užitka!

Najbolj brano