Ana Roš pred novim kulinaričnim izzivom!

S svetlobno hitrostjo se bliža že tradicionalni dogodek visoke kulinarike na snegu, Gourmet Cup 2018, ki bo potekal med 27. in 30. januarjem.

Ana Roš pred novim kulinaričnim izzivom! - Foto: Profimedia

 »Ambicija je postati najpomembnejši kulinarični dogodek v mednarodni regiji,« so besede družine Jezeršek, organizatorjev dogodka in vodilnih akterjev slovenskega kateringa.

Tokrat bomo brbončice razvajali štiri dni, pričenjši v soboto, z otvoritveno Večerjo na zajli v čarobnem ambientu zasneženih gora in chefov Luka Jezerška, Bineta Volčiča in Karima Merdjadija.

Celoten dogodek bo letos obogaten za strokovni del pod vodstvom lanskoletne prejemnice prestižnega naziva najboljše ženske kuharske šefinje s strani revije Restaurant, ki stoji za prestižnim izborom 50 najboljših restavracij na svetu.

Ana Roš iz Hiše Franko bo namreč gostila številne domače in mednarodne goste, govorce in kuharske virtuoze, glavna novost pa bodo ponujena zanimiva strokovna predavanja in dve tematski okrogli mizi v ponedeljek, na katerih se bodo povabljeni dotikali predvsem perečih tematik s področja trendov in smeri razvoja v gostinstvu in kulinariki.

Dogajanje se bo strnilo s torkovim Pokalom Gourmet, pravim gurmanskim razvajanjem na snegu z napeto smučarsko tekmo in živahnim zaključnim druženjem. 

Vabljeni!

Preberite še: Kaj nam luna prinaša v TEM TEDNU? (napoved od 15.1. do 21.1.)

Priporočamo tudi: Našli smo Slovenko, ki peče sanjske torte (dobesedno!)


 

Najbolj brano