Shoppster in jesensko nakupovanje = prihranek do 50%

Spletna trgovina Shoppster.si začenja z »MEGA ponudbo«, ki prinaša prihranek tudi do 50 %. Imetnice digitalnega bona 2022 lahko tega izkoristite tudi v »MEGA ponudbi« in si s tem zagotovite dodatne prihranke. Telemachove naročnice – pozor! Preverite neverjetno ponudbo, ki jo posebej za vas omogoča »Smart connect«.

Promocijsko sporočilo, 30. 9. 2022
Shoppster in jesensko nakupovanje = prihranek do 50% - Foto: Shoppster

Spletna trgovina Shoppster na hladne jesenske dni odgovarja z velikimi ugodnostmi, ki vam bodo zagotovile kar nekaj prihrankov. Ste pomislile, da bi se že zdaj lotile božičnih nakupov, opravile pa bi jih kar z udobnega domačega fotelja s čajem ali vročo čokolado v roki? Na Shoppster.si bodo opravljeni z nekaj kliki. 

»MEGA ponudba« za neverjetne jesenske prihranke in bogatejše znanje

Ob brskanju po Shoppsterjevih spletnih policah bodi še posebej pozorna na »MEGA ponudbo«, ki omogoča nakupe, s katerimi lahko prihraniš tudi 50 %. Bogata ponudba omogoča posodobitev domače garderobe, na novo opremljeno domačo telovadnico, depilatorja in epilatorja, ali pridobitev najsodobnejših gospodinjskih aparatov.

Shoppster

S kombinacijo »MEGA ponudbe« in digitalnega bona do bogatejšega znanja

Med zajetnim številom izdelkov, ki jih ponuja spletna trgovina, v »MEGA ponudbi« lahko izkoristite tudi digitalni bon 2022. To pomeni le eno – če, si željna novega digitalnega znanja, preveri bogato ponudbo elektronske opreme. 

Najpametnejši nakup lahko opraviš s  »Smart connect«

Pri Shoppsterju  pripravili prav posebne ugodnosti za vse naročnike telekomunikacijskega operaterja Telemach. Z registracijo v program zvestobe so vsi Telemachovi naročniki samodejno vključeni v najvišjo raven programa – Shoppster Smart Connect. S preprosto povezavo uporabniških računov Telemach in Shoppster lahko znaten nakup opravite z 24 obroki brez obresti.

Uspešno nakupovanje na Shoppster.si!

Najbolj brano