Se želite izogniti praznični gneči? Darila naročite tukaj ...

Prazniki so pred vrati in vsi že nabiramo ideje za darila, s katerimi bomo obdarili svoje najdražje - a pred vrati je tudi praznična gneča. Kako se ji izogniti?

Lifestyle, 20. 12. 2021
Se želite izogniti praznični gneči? Darila naročite tukaj ... - Foto: Promocijsko gradivo, Profimedia

Praznično vzdušje, pisane luči, nakupovanje daril, druženje in - gneča. Marsikdo ne prenese (pre)polnih trgovin in hrupa, zato so mnogi že usvojili tehniko popolnega spletnega nakupovanja. 

To pa je sedaj dobilo nove razsežnosti ... 

Svoja darila (poleg sveže pripravljenih obrokov, špecerije, cvetja in zdravil), lahko naročite z aplikacijo Glovo, kjer v le nekaj minutah dobite naročeno.

Tako se lahko izognete praznični gneči v trgovinah, hkrati pa naročite tudi darila, ki jih potrebujete v zadnjem trenutku.

Trije razlogi, zakaj na Elle uredništvu redno naročamo pri Glovo:
  • najboljše v vašem mestu: dostavljajo iz naših najljubših restavracij in takih, ki jih še ne poznamo (tako z njimi odkrivamo nove jedi in okuse)
  • hitra dostava: naročimo in dobimo v le nekaj minutah (dostavijo pa simpatični Gloverji)
  • vse, kar potrebujete: poleg hrane in pijače lahko naročimo iz trgovine, lekarne, cvetličarne in od številnih drugih ponudnikov
Mehurček “Veseli december”

V aplikaciji Glovo lahko Ljubljančani in Mariborčani v mesecu decembru najdemo novo razširitev “Veseli december”, kjer nas čaka široka izbira dostave daril in sladkih priboljškov za užitke v prihajajočih prazničnih dneh.

Popestrite zimske dni z darili in priboljški, ki prispejo naravnost na vaš dom ali v vaši pisarno, brez čakanja v dolgih vrstah.

Preverite ponudnike v svojem mestu in naročite na glovo.si.

Najbolj brano