Razkrivamo enostavne TRIKE, s katerimi bo vaš Instagram profil v hipu izstopal!

Morate jih preizkusiti!

Promocijsko sporočilo, 20. 11. 2018
Razkrivamo enostavne TRIKE, s katerimi bo vaš Instagram profil v hipu izstopal! - Foto: Profimedia

Bi radi pridobili več sledilcev ali pa le izboljšali vizualno podobo vašega profila? Poiskali smo najboljše nasvete in trike, ki bodo popolnoma prenovili vaš Instagram profil. 

1. Izberite temo vašega profila

Ko izbirate temo, bodite pozorni na vizualno podobo celotnega profila. Vprašajte se, kakšen občutek naj bi ob pogledu na vaš profil dobili obiskovalci?

Primer: Tema je lahko minimalistična, bela, tropska, vintage itd. 

2. Vsaka fotografija naj se ujema s celoto

Pri izbiranju fotografij bodite pozorni, kako delujejo kot celota. Vsaka fotografija zase je morda res čudovita, ampak ali se bo tudi ujemala s temo vašega profila? Pozorni bodite tudi na to, da se dve podobni fotografiji ne pojavijo ena za drugo. 

Primer: Če objavite fotografijo kave, poskrbite, da bo med naslednjo podobno fotografijo vsaj štiri do pet drugih motivov. Izjema so seveda profili, namenjeni izključno objavljanju kave. :)

3. Pozorni bodite na barve 

Čeprav je to včasih precej zahtevno, se poskusite osredotočiti na določene barve. To lahko dosežete tako, da na vseh fotografijah uporabljate enak filter ali jih urejate na enak način. Seveda pa je pomembna tudi svetloba in motiv fotografije.

4. Bodite iskreni

Ne glede na to, kaj objavljate, pa vedno ostanite zvesti sami sebi. Objavljajte tisto, kar vam je resnično pri srcu in vaši sledilci bodo to zagotovo opazili.

5. Kvalitetne fotografije

Nikar pa ne pozabite na kvaliteto fotografij. Ne skrbite, ne potrebujete profesionalnega fotoaparata - izberete lahko pametni telefon Samsung Galaxy A7 ali Samsung Galaxy A9.

Galaxy A9 se lahko pohvali, da je prvi telefon na svetu s štirimi kamerami. Potopite se v 159,5-milimetrski (6,3-palčni) brezkončni zaslon in Dolby Atmos prostorski zvok. Preprosto izboljšajte svoje fotografije s pametnimi funkcijami, kot sta Optimizator prizorišča in Zaznavanje nepopolnosti.

Spoznajte preostalo Samsungovo družino Galaxy:
Spoznajte oblikozmogljivostdodatno opremo in posebnosti Samsung Galaxy S9 in S9+.
Spoznajte oblikozmogljivostdodatno opremo in posebnosti Samsung Note9. 

6. Instagram zgodbe popestrite s čisto vašim smeškom

Vsi ljubitelji razširjene resničnosti boste popolnoma navdušeni. Samsungovi telefoni namreč ponujajo možnost oblikovanja smeška po vašem videzu. 

Navodila za izdelavo smeška: Vklopite sprednjo kamero in preklopite na funkcijo smeška razširjene resničnosti. Nato posnemite selfie in ta se bo spremenil v vaš avatar. Svoj videz lahko nato še izpopolnite, mu zamenjate frizuro, obleko in spreminjate druge osebne značilnosti. Ko ste zadovoljni, ga shranite in avtomatsko se bo povezal z aplikacijami, kot so Facebook Messenger, Instagram itd.

Tu lahko hkrati izkoristite novo Samsungovo funkcijo večopravilnosti. Samsung Galaxy A9 omogoča, da lahko hkrati odprete dve aplikaciji, ki ju pogosto uporabljate skupaj. Hkrati funkcija Okno Snap pomembno okno pripne na vrh vašega zaslona, da lahko spremljate pretočni videoposnetek ali klepet in se pod njim istočasno posvečate drugim opravilom.

Trenutni trendi fotografiranja za Instagram

#1 Prej/potem

S funkcijo objave več fotografij v vrsto svojim sledilcem pokažite, kako so bile videti pred obdelavo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEBI FLÜGGE (@debiflue) on

#2 Fotkanje na strehi

Fotografije, posnete na strehah svetovnih mest so preplavile Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

Namig: Med gibanjem naj vas ne skrbi, da fotografije ne bodo ostre, Samsungova optična stabilizacija slike (OIS) bo poskrbela za ostro fotografijo tudi med tresenjem telefona.

#3 Ogledala

V roke vzemite ogledalo in se poigrajte z različnimi koti. Lahko pa tudi poiščete prostor z mnogimi ogledali. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier) on

#4 Nenavadni koti 

Poskusite eksperimentirati z nenavadnimi zornimi koti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️Tezza⚡️ (@tezza) on

Namig: Tu vam bo prav morda prišla Samsungova funkcija zameglitve ozadja. Podnevi ali ponoči lahko ustvarjate ostre in jasne selfije s 24 MP sprednjo kamero Galaxy A9 z inovativno tehnologijo za šibko svetlobo, ki poveča svetlost in zmanjša šum. Selfie izostritev pa zamegli ozadje, da pridete do izraza vi. 

#5 Jesensko listje 

Posnemite igrivo jesensko fotografijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

#6 Instagramabilen obrok

Fotografije hrane so še vedno izredno priljubljene. Ne pozabite označiti lokacije, da bo tudi vaši sledilci lahko obiskali vašo najljubšo restavracijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Namig: Če meni v restavraciji berete v tuji državi, si lahko pomagate z Bixby pomočnikom. Vklopite kamero, nato pritisnite gumb za razširjeno resničnost, izberite prevode in hipu se vam bo na zaslonu izpisal prevod besedila. Kako priročno! 

Namig številka 2: Vas zanima, katero vino pijete ali koliko kalorij ima vaš obrok? Bixby pomočnik vam bo priskočil na pomoč tudi na tem področju. Odprite kamero in izvedeli boste, kar želite.

Fotografije: Samsung promocijski material, Profimedia

Najbolj brano