Prvi električni car sharing v Sloveniji praznuje 3. rojstni dan

Se še spominjate, ko so se na cesti pojavili prvi značilni modri in beli električni Smart-i, Zoe-ti, Golf-i in i3-ji? Takrat je bilo na voljo dobrih 30 vozil na 12 prevzemno-vračilnih lokacijah. Kaj pa danes?

Promocijsko sporočilo, 3. 7. 2019
Prvi električni car sharing v Sloveniji praznuje 3. rojstni dan

Do danes je družina souporabniških vozil Avant2Go zelo zrastla, saj lahko uporabnice in uporabniki izbirajo med kar 200 vozili, s katerimi so doslej prevozili že več kot 2 milijona brezemisijskih kilometrov in ki jih lahko najamejo ali vrnejo na skoraj 90 lokacijah – ne samo v Ljubljani, marveč tudi v Mariboru, Kranju in Murski Soboti.

Največja prednost souporabe je, da uporabnik ne nosi bremena lastništva vozila (nakup, izguba vrednosti, zavarovanje, registracija, vzdrževanje, gorivo), marveč plača samo za čas, ko storitev uporablja. Poleg tega pa storitev poteka udobno preko preproste aplikacije na pametnem telefonu in vselej vključuje najnovejša vozila, zato ne čudi, da poleg čedalje večjega števila posameznikov (nekateri med njimi so celo že prodali svoje lastniško vozilo) Avant2Go car sharing uporabljajo tudi podjetja in na ta način znižujejo stroške svoje mobilnosti. Kot zanimivost: Avant2Go vozilo je že služilo celo kot uradno vozilo mladoporočencema, ki sta ga nato uporabila še kot del poti na medene tedne. Še na mnoga leta !

www.avant2go.com

Najbolj brano