Prihaja že 5. Čokoljana - sejem, ki našo prestolnico za 1 dan spremeni v sladko središče

Obožujete čokolado in ste eden tistih čokoholikov in sladkosnedcev, ki si vroče jutranje kavice in vsakdana nasploh enostavno ne morejo predstavljati brez čokolade?

Lifestyle, 2. 10. 2017

Čokoljana

Če radi preizkušate različne vrste čokolade in vas med drugim zanima tudi kakšne so prednosti in slabosti čokolade, potem dogodka Čokoljana enostavno ne smete zamuditi!

Za kaj gre?

Čokoljana je sejem, ki bo našo prečudovito prestolnico že peto leto za en dan spremenil v sladko središče čokolade. Čokoladni svet je veliko bolj bogat, kot si večina ljudi predstavlja. 

Sladki sejem Čokoljana se bo letos odvijal že petič, že tradicionalno na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, v soboto, 21. oktobra.

6 zanimivosti o dogodku:

1. Čokoljano vsako leto obišče 10.000+ ljudi.

2. Letos bo prisotnih več kot 40 različnih ponudnikov čokoladnih dobrot na več kot 50-ih stojnicah.

3. Prisotne bodo vse pomembnejše čokoladnice v Sloveniji (Tramontana iz primorske, Passero iz Prekmurja, Dobnik iz Žalca, Rustika iz Ljubljane, gorenjska Gorenjka, Lucifer iz savinjske ...) iz sosednje Italije k nam pride pogledat tudi Baci, iz Španije pa celo Sam Churros

4. Na dan dogodka bo potekala tudi nagradna igra, kjer bodo organizatorji podelili tedensko izposojo eGolfa, polnega čokoladnih izdelkov.

5. Obiskovalci se bodo spoznali z najkvalitetnejšo čokolado na trgu, hkrati pa bodo odkrivali čokoladni svet v obliki čokoladnih čevljev, vijakov, lizik, čokoladnih pic, vroče čokolade, čokoladne dobrote za pse, čokolade brez sladkorja, ...

6. Letos premierno: 1m+ velika čokoladna fontana!

Več informacij o dogodku najdete TUKAJ.

Fotografije: Unsplash.com/Katarzyna Grabowska in promocijsko gradivo

Preberite še: "Ko sem sprejela svoje telo in ga vsak dan hvalila, se je zgodilo TO!" (iskrena izpoved Maje)

Priporočamo tudi: Urška Ahac iskreno spregovorila o tem, kako je, ko ti pri 21-ih diagnosticirajo neplodnost

Najbolj brano