Lifestyle Promocijsko sporočilo

Potovanja s pametnim telefonom Galaxy S24 so postala veliko bolj prijetna

11. 3. 2024
Potovanja s pametnim telefonom Galaxy S24 so postala veliko bolj prijetna (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Potovanja predstavljajo čarobno priložnost za raziskovanje sveta, odkrivanje novih kultur in ustvarjanje nepozabnih spominov. Ne glede na to, ali se odpravljate na oddih na eksotično destinacijo, avanturistično potovanje v naravo ali raziskovanje kulturnih znamenitosti, je pametni telefon Galaxy S24 serije idealen sopotnik za vaše potovanje. Z najnovejšo tehnologijo in inovativnimi funkcijami vam Galaxy S24 omogoča, da izkoristite vsak trenutek vaše pustolovščine na najboljši mogoč način.

Pametni telefon Galaxy S24 združuje vrhunsko zmogljivost in izjemno eleganco. Z natančno oblikovanim ohišjem in izjemno tankim dizajnom je priročen za nošenje in preprost za uporabo, ne glede na to, ali ste na plaži, v gorah ali v mestu. Poleg tega je Galaxy S24 Ultra opremljen s Corning® Gorilla® Armor steklom, ki zagotavlja vrhunsko vzdržljivost pred poškodbami in praskami. Steklo pa ne zmanjšuje le nevarnosti poškodb, ampak tudi zmanjšuje odseve za do 75 %, kar omogoča kristalno čisto sliko brez motečih odsevov in vam omogoča brezskrbno uporabo tudi v najbolj zahtevnih pogojih na potovanju.

Ena najbolj uporabnih funkcij pametnega telefona Galaxy S24 je visoko zmogljiva kamera, ki vam omogoča, da ujamete vsak nepozaben trenutek vašega potovanja v popolni jasnosti in barvah. Galaxy S24 Ultra se lahko pohvali s funkcijo Quad Tele, ki omogoča neverjetno 100-kratno digitalno povečavo in funkcijo Nightography, ki izboljšuje kakovost nočnih posnetkov. Tudi če niste izkušen fotograf, boste z Galaxy S24 serijo ustvarili umetniške mojstrovine.

promocijska fotografija

Poleg vrhunske kamere pametni telefoni Galaxy S24 serije ponujajo tudi številne druge funkcije, ki olajšajo potovanje. Z integracijo Galaxy AI* je Samsung združil vrhunsko strojno opremo s pametnimi algoritmi, ki omogočajo telefonu, da razume vaše potrebe in se prilagaja v realnem času. 

Ne gre samo za izboljšanje osnovnih funkcij telefona, temveč za odpiranje novih obzorij v komunikaciji in ustvarjalnosti. Funkcija Tolmač (Interpreter) omogoča takojšnje prevajanje pogovorov na razdeljenem zaslonu, kar je še posebej koristno na potovanju. Funkcija, ki nam lahko zelo olajša potovanje, je tudi Pomoč za zapiske (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes, ki bistveno izboljša organizacijo potovanja.

promocijska fotografija

Hkrati za vse radovedne uporabnike Galaxy S24 serija predstavlja novo inovativno funkcijo Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search). Funkcija omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu (obkroževanje, označevanje) takoj dostopajo do predmetov, ki so jo obkrožili na zaslonu.

Pametni telefon Galaxy S24 je nepogrešljiv sopotnik za vsa vaša potovanja, saj vam omogoča, da izkoristite vsak trenutek vaše pustolovščine na najboljši možni način. Z vrhunsko zmogljivostjo kamere, trpežno zasnovo in številnimi uporabnimi funkcijami vam Galaxy S24 pomaga, da ovekovečite nepozabne trenutke, ostanete organizirani in uživate v brezskrbnem potovanju, ne glede na to, kam vas popelje vaša pot. Ne glede na to, ali gre za slikanje osupljivih razgledov, prepoznavanje lokalnih znamenitosti ali komunikacijo v tujem jeziku, bo Galaxy S24 vaš zvesti spremljevalec na vsakem koraku vašega potovanja.

Raziskujte telefone Galaxy S24 serije z UNIversity brezplačnim preizkusom!

promocijska fotografija

Ste navdušeni nad najnovejšo tehnologijo in bi radi izkusili vrhunsko zmogljivost serije Galaxy S24 v vašem vsakdanu? Ste študent ali študentka, ki hrepeni po novih tehnologijah in napravah? UNIversity vam ponuja edinstveno priložnost, da se osebno prepričate o kakovosti in inovacijah, ki jih prinaša Samsung najnovejša serija pametnih telefonov.

Prijavite se in morda boste med prvimi, ki boste imeli posebno priložnost 7 dni preizkusiti sinergijo pametnih telefonov z napravami iz serije Galaxy.

Preizkusite brezplačno zdaj!

*Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.