Poroka Pippe Middleton: 8 stvari, ki jih do zdaj niste vedeli (pa bi jih morali!)

11. 4. 2017

Do zloglasne poroke leta 2017, na kateri se bosta vzela sestra vojvodinje cambriške, Pippa Middleton, in njen zaročenec, James Matthews, je zgolj še nekaj tednov.

Pippa Middleton

O poroki Middletonove in Matthewsa je znanih že kar nekaj zanimivih podrobnosti, ki smo jih zasledili na spletni strani Vouge in ti jih razkrivamo spodaj.

Datum

Par se bo vzel 20. maja 2017.

Lokacija poročne ceremonije

Poročni obred bo potekal v ožjem krogu njune družine v vaški cerkvici sv. Marka v Englefieldu v občini Berkshire, kjer živijo starši Pippe in Kate Middleton, Carole Midleton in Michael Middleton. Nahaja se približno eno uro iz Londona. Poročno ceremonijo bo vodil duhovnik Rev Nick Wynne-Jones, poroča The Telegraph.

Lokacija poročne ceremonije

Lokacija poročnega sprejema

Ravno tako kot obred bo tudi poročni sprejem potekal v krogu najdražjih Pippe in njenega zaročenca Jamesa, in sicer, na domačem vrtu Middletonovih.

Dekliščina

Ta se je zgodila v marcu. Pippa se je odločila za smučarski oddih s sestro Kate in nekaj tesnimi prijateljicami v francoskem resortu Meribel.

"Pippa obožuje smučanje, zato je bil smučarski pobeg kar njena primarna izbira za 'ženski vikend'. Punce so bile nastanjene v kočici s služkinjo in kuharskim chefom, ki sta poskrbela za njihovo popolno razvajanje," piše Vouge.

Vloga Kate Middleton

Pippa bo na poroki imela tudi svoje družice, med katerimi njene sestre Kate ne bo, saj si ta želi, da je v središču pozornosti njena sestra, in ne ona. Zato pa bosta imela vidnejši vlogi Katina otroka – princeska Charlotte naj bi bila ena od deklet, ki bodo na poti do oltarja trosile rožice, princ George pa bo paru prinesel poročna prstana.

Pippa Middleton

Gostje

Par pričakuje 150 gostov. Princ Harry se bo poroke definitivno udeležil, obstaja pa tudi velika verjetnost, da se mu bo pridružila spremljevalka – njegova punca, Meghan Marke.

Obleka

Nevesta naj bi nosila obleko priznanega modnega oblikovalca Gilesa Deacona, s katerim sta bili Pippa in njena mati opaženi na sestanku novembra lani, poroča Hello!.

Pippa Middleton

Priporočamo tudi: Fantastična vaja, ki odpravlja ljubosumje in prebuja ljubezen!

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik