Scarlett Johansonn za Mango

Ekskluzivni intervju s filmsko igralko in pevko, ki je že drugo leto obraz blagovne znamke Mango.

Scarlett Johansonn za Mango

Že drugo sezono ste obraz Manga. Uživate v tem?

Ja, odlično je sodelovati z Mangom. Celotna ekipa je odlična. Vsekakor si želim sodelovanja tudi v prihodnjih sezonah.

Kakšno je vaše mnenje o španski modi?

Španska moda je mešanica vsakdanjih in luksuznih kosov oblačil. Mislim, da je “casual” stil oblačenja, del njihovega življenjskega sloga.

Ste mlada in uspešna ženska, ki zna združevati svoje profesionalno in zasebno življenje. Mislite, da ste primer današnje moderne in svetovljanske ženske?

Rada bi imela mnenje o sebi, da sem moderna in svetovljanska ženska. Vsekakor skušam balansirati svoje profesionalno in zasebno življenje. Mislim, da to ženske počnejo že dolgo časa ampak sedaj bolj očitno. Torej ja, mislim, da imam moderen življenjski slog in mislim in upam, da predstavljam moderno žensko.

Kateri so vaši obvezni kosti pomladno-poletne kolekcije 2010?

Lahko bi rekla, da so to: teliran plašč, moško krojen suknjič in trenč plašč.V spomladanskem času veliko krat oblečem trenč plašč, ker so zelo praktični v prehodni sezoni.

Kdaj najdete čas za nakupovanje ob takšnem polnem urniku?

Moram reči, da nimam tako polnega urnika, sem samo igralka, ki jo najamejo. Imam mesece in mesece časa, ko tako rekoč sedim in čakam na delo. Vedno najdem čas za nakupovanje.

V kratkem boste kot debitantka nastopili na Broadwayu, kakšen je občutek?

Odličen! Zelo sem vesela dela na Broadwayu. To so moje sanje že iz otroštva. Vedno sem bila velika oboževalka gledališča in že od malega sem z veseljem hodila v gledališče. Je zelo razburljivo. In lahko rečem, da so se mi uresničile sanje.

Kdaj se počutite bolj neugodno, ko morate igrati ali peti?

Ne vem, nikoli prej nisem nastopala v gledališču, tako, da ne vem kako se bom počutila na predstavi. Mislim pa, da ne bom imela časa biti nervozna in imeti občutka neugodnosti. Gotovo pa petje v živo ni ravno tisto kar najraje počnem, zato ker imam premalo zaupanja vase. Tako, da bi lahko rekla, da je petje tisto, ki me dela nervozno.

Vaše delo zahteva, da ste veliko na poti, tako, da ste navajeni pakiranja kovčkov. Kateri kosi oblačil so nepogrešljivi?

Mislim, da je na potovanje najpomembneje vzeti tista oblačila, ki jih lahko nosiš čez dan in zvečer, posebej ko potuješ za kratek čas. To je navadno kakšna lahkotna jakna ali suknjič, črne hlače, škornji, obleka, ki jo lahko oblečeš s pajkicami….takšna enostavna oblačila.

Ali v vašem vsako dnevnem življenju raje nosite čevlje brez pete ali s peto?

Raje nosim čevlje brez pet. Pravzaprav si velikokrat obujem superge ali škornje. Večino časa preživim v New Yorku kjer moraš veliko pešačiti in zato ponavadi obujem udobne nizke čevlje.

Kateri je vaš najljubši modni dodatek?

Moj najljubši modni dodatek… rekla, bi da so to čevlji. Sicer čevljev z visoko peto ne nosim pogosto ampak, ko jih obujem jih nosim z veseljem. Imam tono čevljev s peto. Menim, da so čevlji zelo lepi, všeč mi je kako so narejeni in všeč mi je občutek in izgled, ki ti ga dajejo, ko jih nosiš. Ja, rekla bi, da so to čevlji.

Ali kupujete modne revije z namenom, da sledite modnim trendom?

Kupujem modne revije in rada preberem kaj je novega, kateri so zadnji modni trendi, kdo so njihovi oblikovalci in kaj je inspiracija kolekcije. Najraje pa si ogledujem modne fotografije.

Kateri je najboljši lepotni nasvet, ki ste ga od nekoga kdaj dobili?

Najboljši lepotni nasvet? Ne vem točno za čemu bi rekla ”najboljši lepotni nasvet”… Mislim pa, da bi to lahko bil nasvet moje mame. Spomnim se, ko sem bila majhna je moja mama vedno govorila:” za lepoto se trpi”. Ob tem sem spoznala, da sta priprava in celoten proces lahko dolgočasna, pravzaprav količina časa, ki ga porabiš zase za pripravo na kakšen dogodek ali kaj podobnega. Ampak na koncu vidiš, da je bilo vredno vloženega časa, da je tvoj izgled popoln in da se počutiš odlično.

Predstavljeni ste kot ena najbolj seksi ženska na svetu. Po vašem mnenju kateri elementi so tisti, ki označijo žensko kot seksi? Mislite, da je to nekaj notranjega?

Zame je samozavest tisti element, ki naredi človeka seksi. Ampak to mora biti zdrava mera samozavesti, ne tista pretirana. Mislim, da so me že od nekdaj privlačili samozavestni ljudje in mislim, da je to osnova seksi osebe.

Katera oblačila so vedno del vaše garderobe?

Veliko krat sem oblečena v kavbojke in majice, zato imam v omari vedno par kavbojk in sivo jopo. Sem zelo “casual”.

Kje se vidite čez deset let?

Nimam pojma, kaj bom počela čez 10 let. Upam, da bom srečna in zdrava, to je vse. Ne vem kje bom in kaj bom počela v življenju. Ne predstavljam si, da bi počela kaj drugega kot film, ker je to vse kar znam. Torej upam, da bom še vedno snemala in imela lepo mirno življenje…

Se počutite bolj igralka ali pevka?

Ne vem in upam, da mi ne bo potrebno izbirati. Vsekakor pa igram že od otroštva in tudi pojem ampak po poklicu sem pa igralka in to počnem že dolgo časa.

Ste močna osebnost in imate jasen stil. Mislite, da bi ljudje morali biti bolj avtentični in imeti drugačen stil oblačenja?

Nikoli in nikomur ne vsiljujem svojega mnenja. Mislim, da je najbolj pomembno, da se sam počutiš najudobneje v svoji koži. Četudi to pomeni, da si oblečen v nekaj »norega« ali se oblačiš po smernicah visoke mode ali pa je tvoj stil “casual”. Dokler se v tem odlično počutiš, je to najpomembneje.

Najbolj brano