Foto: Top 5 azijskih manekenk

Azija ne osvaja modnih brvi le z oblekicami in dodatki. Na modnih pistah in kampanijah je namreč zaslediti tudi vedno več azijskih manekenk, ki izžarevajo prav posebno lepoto. Naj vam jih nekaj predstavimo...

Liu Wen (foto: Imaxtree)

Liu Wen

Sui He (foto: Imaxtree)

Sui He

Fei Fei Sun (foto: Imaxtree)

Fei Fei Sun

Ji Hye Park (foto: Imaxtree)

Ji Hye Park

Shu Pei Quin (foto: Imaxtree)

Shu Pei Quin

Liu Wen

Pekinžanka, ki je kot prva Azijka stopila na brv Victoria's Secret ter postala prvi azijski obraz kozmetične hiše Estée Lauder. Za jesen in zimo 2010 je prehodila kar 49 brvi. Trenutno je na 7. mestu top modelov.

Sui He

Kitajko kot prvo Azijko lahko občudujete v reklamni kampanji, ki jo je posnel Nick Knight za kozmetično hišo Shiseido, H & M pa ji je to poletje že drugič namenil mesto v reklamni kampanji. Trenutno je na 13. mestu top modelov.

Fei Fei Sun

Kitajska manekenka, ki je kot prva Azijka krasila naslovnico italijanskega Vogua in bila prvi azijski obraz blagovne znamke Valentino. Trenutno je na 15. mestu top modelov.

Ji Hye Park

Nov obraz iz Severne Koreje. Trenutno krasi naslovnico korejskega Vogua in zadnjo kampanjo za Louis Vuitton (ena izmed osmih). Prijelo se je je ime novi obraz Azije.

Shu Pei Quin

Je Azijka z najdaljšim seznamom naslovnic, ki jih je krasila. Kitajka, ki je na 9. mestu najbolj iskanih modelov za oglasne kampanje.

Pripravila: Tina Curk

Najbolj brano