Ob tej izbrisani sceni iz Titanica ne boste mogli zadrževati solz!

Kot da original ni dovolj žalosten, smo tokrat na spletu izbrskale 'alternativni' konec. Ste ga že videle?

Lifestyle, 17. 11. 2017

Titanic je eden tistih filmov, ob katerih se (ne glede na to, kolikokrat jih gledaš) vedno jočeš kot dojenček. In to več kot enkrat, ... no, če ste vsaj malo podobne nam.

In ko smo že mislile, da filmska mojstrovina Jamesa Camerona ne more biti še bolj čustvena, smo se danes prepričale kako močno se motimo.

Našle smo namreč izbrisani izsek iz filma, ki v prvo vrsto postavlja Rose, jutro po nesreči, in njeno mamo, ki svojo pogrešano hčerko išče v množici rešenih.

Ampak smo že tako jokale dovolj, kajne? 

Pred kratkim je astrofizik Neil deGrasse Tyson opozoril še na eno veliko 'luknjo' v scenariju Jackove smrti (in ne, ni mislil na tisto v vratih).

Po letih dramatiziranja in kolebanja o tem, ali je bilo na vratih, h katerim sta se Rose in Jack zatekla, dovolj prostora za oba, je Neil vprašanje tokrat zastavil malce drugače.

"Ne glede na to, ali je bilo dovolj prostora ali ne, jaz bi na njegovem mestu poskusil večkrat. Vsekakor pa ne rečeš; 'okej, tole ne bo šlo. Raje bom zmrznil do smrti v ledeni vodi. Ne, ne bi rekel. Njegov nagon za preživetje bi bil glede na karakter veliko močnejši," je namreč povedal in moramo przinati, da ima kar malce prav.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberite še: → Maja Štamol Droljc iskreno o svoji ljubezni in navdihu: "On je moja večna in zvesta podpora"

Priporočamo tudi: → Kako delo opraviti učinkoviteje glede na vaš značaj? (napotki Elle uredništva)

Najbolj brano