Vrača se Jana! Njeno prvo naslovnico krasi Milena Zupančič!

Začetek junija prinaša zares težko pričakovana vrnitev priljubljene ženske revije Jana, ki jo bomo na vseh prodajnih mestih po Sloveniji prvič pozdravili že v torek, 7. junija.

Milena je za revijo 
Jana posnela tudi 
televizijski oglas.

Milena je za revijo Jana posnela tudi televizijski oglas.

Nova urednica 
revije Jana Lidija 
Petek Malus je že 
zakopana v delo.

Nova urednica revije Jana Lidija Petek Malus je že zakopana v delo.

Prva naslovnica 
Jane je bila slikana 
ob prelepem 
Blejskem jezeru.

Prva naslovnica Jane je bila slikana ob prelepem Blejskem jezeru.

Nov začetek že napoveduje nove zanimive zgodbe, pa ne le za revijo, temveč tudi za njene ustvarjalce. Nova urednica revije Jana Lidija Petek Malus je v svojem prvem uvodniku tako med drugim zapisala naslednje:

"Moja želja je, da prenovljena, moderna in predvsem živa Jana povezuje ljudi, ki ljubijo življenje in se ne bojijo izzivov, ljudi, ki ne bežijo pred osebnimi ali skupnimi težavami, ampak se z njimi soočajo in jih rešujejo. Vem, malce se boste pomuzali in si rekli: 'Ah, še ena pravljičarka.' A verjamem, da globoko v sebi veste, da se naš svet in ljudje v njem spreminjamo. Nekoč smo govorili o teorijah zarote, danes pa z zanimanjem poslušamo o kvantni fiziki, ki nam z dokazi potrjuje dejstvo, da smo ljudje več kot samo um. Zato je ponovno rojstvo revije Jana, k urejanju katere so me povabili, priložnost zame in za vas. Vem, da imate nostalgične spomine na Jano, vem pa tudi, da si želite Jano, tako, ki bo skupaj z vami iskala zanimive ljudi, Jano, ki bo radovedna, aktualna, verodostojna, iskrena, in vas za piko na i tu in tam spravljala v akcijo."

Osrednje mesto v reviji in z njo na naslovnici je tako z razlogom dobila pripoved zares izjemne ženske: igralke Milene Zupančič.

Milena - ker pooseblja to, kar Jana bo!

"Resnično sem vesela, da je prav Milena na prvi naslovnici revije Jana, ker pooseblja to, kar Jana bo. Milena je pokončna, poštena, čila in zanimiva, in vse to se je odlično poklopilo z našo idejo o tem, kakšna Jana mora biti," nam je ob izidu prve številke še pojasnila Lidija Petek Malus in dodala, da si tudi v prihodnje na naslovnici želijo takšnih zgodb.

Vabimo vas k prebiranju prvih Janinih zgodb, ki se jih boste skupaj z nami lahko veselili prav vsak torek.

Tokratne zgodbe z naslovnice nove Jane so:

  • Milena Zupančič - pridnost se ne splača
  • Bruno Šimleša - samota v dvoje je pekel
  • Voajerstvo - tudi v domači spalnici
  • Siddharta 20 let - nekoč & danes
  • Bo vaš otrok športni zvezdnik? Rešitev za ambiciozne starše

Bi se želeli naročiti na revijo Jana?

Za več informacij obiščite spletno mesto www.revija-jana.si!

Najbolj brano