V sožitju urbane elegance in pustolovske igrivosti: Pustite se zapeljati prefinjenemu in dovršenemu Range Roverju Evoque

Segate po popolnosti? Naj vas prepričajo prefinjen in dovršen zunanji dizajn, prestižni elementi in pretanjena pozornost do detajlov novega Range Roverja Evoque.

Promocijsko sporočilo, 6. 12. 2022
V sožitju urbane elegance in pustolovske igrivosti: Pustite se zapeljati prefinjenemu in dovršenemu Range Roverju Evoque - Foto: promocijsko gradivo

Za vsak življenjski stil

Ko iščemo SUV, ki je spreten na vsakem terenu, je Range Rover Evoque skorajda idealna rešitev. Ni gigant, ki bi nerodno lomastil po ozkih ulicah, ni pa tudi tako majhen, da bi tvegal praktičnost, ki jo pričakujemo, ko potujemo v urbanih križancih. Izdelan za spretno usklajevanje mestnega utripa s pobegi na podeželje, novi Range Rover Evoque svojo vzdržljivost in prestiž nadgrajuje z namensko in precizno evolucijo svoje prepoznavne silhuete. Oblikovalski pristop z reduciranjem in uvajanjem preprosti najbolj kompakten Land Rover predstavi v luči modernističnega in brezčasnega oblikovanja, ki Evoque vrača na vrh svojega segmenta.

(VIDEO) Elle ekipa v pripravi na Elle Style Awards v družbi iskrivega Range Roverja Evoque:

Gerry McGovern, vodilni oblikovalec, JLR, je prepričan, da se boste v novi Range Rover Evoque preprosto zaljubili: "Avtomobil poln značaja, prefinjenosti in zabave zlahka ustvarja tako pomembne čustvene reakcije, ki bodo vabile poglede in na obraze ljudi prinašale nasmeh."

Oblikovan za sodobno žensko

Na prvi pogled očara nova barvna kombinacija - barvi Cloud in Deep Garnet, ki podkrepita razkošen občutek v notranjosti. Izbirate lahko tudi med tehničnimi materiali kot sta volnena mešanica Kvadrat in nov tekstil Eucalyptus Melange v kombinaciji z Ultrafabric PU. In kar je najbolje, svojo različico lahko sestavite na www.landrover.si

Pa njegova zunanjost? Trpežen videz Range Roverja Evoque in njegov kupejevski profil sta prepoznavna po strmo padajoči strehi in visoki bočni liniji. Presenetljivo velikost in usklajenost mu dajeta poudarjeni bočni površini in izdatne odprtine blatnikov, ki z 21-palčnimi kolesi ustvarijo močno in dinamično držo.

Uporaba super tankih Matrix LED žarometov uvaja bolj dovršeno grafiko osvetlitve prednjih in zadnjih žarometov. Vgreznjeni ročaji vrat pripomorejo k uglajeni in oblikovani estetiki, medtem ko dinamika svetlobe smernih kazalnikov ustvari namensko prepoznavnost.

Prefinjen dizajn in funkcionalnost gresta z roko v roki

Za izjemno funkcionalnost in intuitivno uporabo poskrbi najsodobnejši infozabavni sistem Touch Pro Duo. V prestižnem potniškem prostoru je več poudarka na uporabnosti in intuitivnih tehnologijah. Izstopajoča zaslona in stikala infozabavnega sistema Touch Pro Duo postajajo osrednja točka notranjega okolja, saj se čudovit in prečiščen dizajn lepo združi s tehnologijo zaslona na dotik in enostavnimi vrtljivimi gumbi.

Vse, kar si dekle želi

Velika sredinska konzola precej izboljša svojo praktičnost in olajša vsako vašo pot z avtomobilom z možnostjo držanja vrečk, dežnikov in tablic in dvojnima drsnima naslonoma za roke. V prostor v vratih lahko sedaj odložite celo 1,5-litrsko plastenko, za spodnji zaslon na dotik pa lahko diskretno pospravite manjše predmete.

Alan Sheppard, vodja oblikovanja notranjosti, JLR, zagotavlja: "Notranjost novega Evoquea daje občutek večjega prostora, v katerem se prefinjene podrobnosti in najnovejša tehnologija neopazno združijo z obliko."

Še več prostora za še več udobja

Range Rover Evoque v svoj potniški prostor prinaša novo raven prefinjenosti in prestiža ter s tem revolucionaren pristop k notranjemu oblikovanju. Neprekinjena horizontalna arhitektura poudarja občutek širine in prostora, ki z nekoliko privihano instrumentno ploščo ustvari zelo prefinjen občutek notranjosti. Z edinstveno mešanico prečiščenih površin iz sodobnih materialov nova generacija kompaktnih SUV določa Range Rover DNK.

Z 20 mm daljšo medosno razdaljo je spredaj še več prostora za noge in kolena, z novim vpetjem prednjih sedežev pa je potnikom zadaj na voljo tudi več prostora za stopala, kar pot naredi še toliko bolj udobno. 

Fotografije: Promocijsko gradivo

Land Rover X Elle

Najbolj brano