Unikatne Uggice na spletni dražbi

13. 1. 2010

Blagovna znamka UGG, s svetovno znanimi škornji, ki poleg funkcionalnosti in vsestranske uporabnosti nudijo udobje in vrhunsko kakovost, se zdaj lahko pohvali tudi z edinstvenimi poslikavami.

Nekaj parov Uggic so v svojem slogu poslikali znani slovenski modni oblikovalci – Urša Draž (Draž pletenine), Valter Kobal (Oktober), Matjaž Vlah (Butanoga) in Alenka Udovč Pavlin (Vilinka) – in tako na obutvi pustili svoj pečat.

Svetovno znane škornje pa je s tehniko risanja airbrush po zamislih znanih Slovencev poslikal tudi Sebastjan Šeremet. Svoje ideje so mu zaupale Uggove ambasadorke – igralka Tjaša Železnik, plesalka Nika Kljun, voditeljica Ota Roš in misica Iris Mulej. Čopič pa je v roke prijel tudi vsestranski umetnik Jurij Zrnec in ustvaril neprecenljiv parček.

Dobrodelna dražba: Umetnost brez meja

Unikatno poslikana obutev seveda nima določene cene, zato so jo do sredine februarja postavili na dobrodelno dražbo Umetnost brez meja. Zbrani denar pa bo podarjen otrokom obolelim za rakom na pediatrični kliniki v Ljubljani.

Vsi preoblikovani škornji so na ogled v izložbi trgovine UGG Australia na Tavčarjevi ulici 1 v Ljubljani, kjer lahko oddate svojo ponudbo, ali na spletni strani www.ugg.si/drazba.php, kjer boste prav tako našli obrazec za oddajo ponudbe.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk