UNICEF-ovim punčkam iz cunj se tudi letos pridružujejo Pentljine Gogoline

Praznični čas je čas topline, povezovanja, lepih želja in upanja. Te posebne, čarobne trenutke bodo letos soustvarjale tudi Pentljine Gogoline, ki se ponovno pridružujejo UNICEF-ovim punčkam iz cunj.

UNICEF-ovim punčkam iz cunj se tudi letos pridružujejo Pentljine Gogoline - Foto: Taja Košir Popović

Vsi smo imeli svojo najljubšo igračo iz otroštva, ki nam še danes ob spominu prebudi najtoplejše občutke. Punčka iz cunj je igrača, ki jo poznamo v vseh kulturah sveta. Čeprav so otroštva različna, punčka iz cunj vedno pomeni toplino, igrivost in upanje. Tudi letos ste vabljeni, da si izberete svojo Gogolino - UNICEF-ovo punčko iz cunj - in z njo širite svojo ljubezen.

UNICEF-ova punčka iz cunj rešuje otroška življenja, povezuje srčne ljudi, osrečuje večkratno, prebuja kreativnost in odpira srce. Vsaka punčka omogoča cepljenje proti šestim otroškim nalezljivim boleznim v državah v razvoju. Tako tisti, ki punčko ustvarijo, kot tisti, ki jo posvojijo in ji zagotovijo topel dom, omogočajo preživetje in razvoj najranljivejših otrok. V 18 letih je UNICEF Slovenija s tem projektom rešil že več kot 20.000 otrok v državah v razvoju.

Pentljine Gogoline so se javnosti predstavile že spomladi, ko je UNICEF Slovenija k sodelovanju pri projektu povabil številne modne ustvarjalce. V tem posebnem prazničnem času so si Gogoline zaželele ponovno osrečevati in izpolnjevati najbolj srčne želje. V rdečih oblekicah simbolizirajo ljubezen, ustvarjalno energijo in strast do življenja. Zato so tudi edinstveno praznično darilo.

Pentlja Concept Store je izdelala deset Gogolin, unikatnih punčk iz cunj, ki so na voljo ekskluzivno v Pentlja Concept Store, Pentljina Goga Štiftar pa je ob tem dejala: "Zame v življenju ni lepšega, kot za nekoga ustvariti prijateljico, ki mu daje toplino in zavetje, hkrati pa s tem narediti dobro delo."

Poiščite svojo Gogolino na www.instagram.com/pentljaconceptstore ali v izložbi Pentlja concept store na Mačkovi ulici v Ljubljani. Z donacijo 100 € boste rešili kar pet otroških življenj.

Fotografije: Taja Košir Popović

Preberite še: Če boste dom uredili tako glede na ASTRO znamenje, se boste v njem počutili še bolje

Priporočamo tudi: Pozabite na zimske škornje, ti kontroverzni čevlji jih bodo kmalu zamenjali

Najbolj brano